Κόσμος

Η Μέγκαν Μαρκλ “σπάει” ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο! Η κόντρα με την Κέιτ Μίντλετον

Μπορεί να αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Χάρι, ωστόσο η Μέγκαν Μαρκλ δεν αποτελεί μέλος της βασιλικής οικογένειας, μέχρι να τον παντρευτεί.

Αυτό, όμως, δεν την εμποδίζει να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την Βασίλισσα Ελισάβετ, “σπάζοντας” ξανά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Σύμφωνα με τον Richard Fitzwilliams, ο οποίος θεωρείται ειδικός στα θέματα που αφορούν την βασιλική οικογένεια, η γνωστή ηθοποιός θα παρευρεθεί στους τριήμερους εορτασμούς στο Σάντρινγχαμ, διότι η οικογένειά της ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

markle

Ωστόσο, η κίνηση αυτή αναμένεται να προκαλέσει την έντονη ενόχληση της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον. Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ περίμενε μέχρι τον γάμο τους, ώστε να της επιτρέψουν να καθίσει στο βασιλικό τραπέζι.

middletton

“Ξαναγράφουν” το πρωτόκολλο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ “έσπασε” το βασιλικό πρωτόκολλο. Κατά την επίσημη ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, η γνωστή ηθοποιός είχε τα πόδια της… γυμνά, ενώ έπρεπε να φορά καλσόν.

Στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση, φέρεται να “έσπασε” και μια βασιλική εθιμοτυπία, καθώς αντί να επιλέξει να κρατά ένα clutch, όπως συνηθίζεται, επέλεξε μια τσάντα.

Σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, η βασίλισσα Ελισάβετ και η δούκισσα του Κέμπριτζ συχνά επιλέγουν στις δημόσιες εμφανίσεις τους να κρατούν clutches ή τσάντες με μικρή λαβή – την οποία συχνά κρατούν με τα δυο τους χέρια – για να αποφύγουν χειραψίες με άτομα, με τα οποία μπορεί να έρθουν σε δύσκολη θέση.

Στην ίδια εμφάνιση, το ζευγάρι είχε πολλές τρυφερές στιγμές, παρά το γεγονός πως οι δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης αποφεύγονταν σε επίσημες εκδηλώσεις μέχρι πρότινος από την βασιλική οικογένεια, λόγω της θέσης τους ως εκπροσώπων της βρετανικής μοναρχίας.

markle

Παρόλο που δεν υπάρχει κανένας συγκεκριμένος κανόνας που να απαγορεύει στους βασιλείς να δείξουν την αγάπη τους στο κοινό, η «άγραφη οδηγία» εξηγεί γιατί ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ σπάνια δείχνουν την αγάπη τους δημοσίως και έχουν φωτογραφηθεί κρατώντας τα χέρια τους λιγότερο από δώδεκα φορές τα τελευταία δέκα χρόνια.

Πηγή: Mirror / Φωτογραφίες Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το «plan B» της Ευρωπαϊκής Ένωσης εάν η κυβέρνηση Τραμπ κάνει πίσω στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία
«Υπάρχει σχέδιο Β, αλλά πρέπει να εργαστούμε για το σχέδιο Α. Γιατί διαφορετικά, εάν επικεντρωθούμε στο σχέδιο Β, (αναπόφευκτα) αυτό θα συμβεί», δήλωσε η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάγια Κάλας
Η Κάγια Κάλας
Έντεκα τραυματίες, 3 σε κρίσιμη κατάσταση, από αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος στην Κοπεγχάγη
«Το αυτοκίνητο χτύπησε έναν ποδηλάτη και ανέβηκε στο πεζοδρόμιο κοντά σε ένα καφέ όπου υπάρχει εξωτερικός χώρος σαν βεράντα, όπου έριξε κάτω και άλλους ανθρώπους», διευκρίνισε η αστυνομία
Αστυνομικοί και διασώστες επιχειρούν στο Sortedam Dossering, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο πλήθος, Κοπεγχάγη, Δανία
Το μήνυμα του βασιλιά Καρόλου στους καρκινοπαθείς: «Κάθε διάγνωση είναι τρομακτική»
Ο βασιλιάς Κάρολος αναφέρθηκε στην εμπειρία του με τον καρκίνο, λέγοντας ότι «η διάγνωση καρκίνου δεν χρειάζεται ποτέ να σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς ελπίδα και υποστήριξη»
Ο βασιλιάς Κάρολος
Πανικός στο Ισραήλ: Συγκλονιστικά πλάνα από τις φωτιές στην Ιερουσαλήμ - Στους 23 οι τραυματίες
Οι φλόγες κατακαίνε δασωμένες εκτάσεις κοντά στον δρόμο που συνδέει το Λατρούν με τη Μπετ Σεμές. Πολλοί οδηγοί εγκατέλειψαν τα οχήματά τους στη μέση του δρόμου και διέφυγαν με τα πόδια
Ισραηλινό προσωπικό ασφαλείας και διάσωσης εργάζεται κοντά στο Latrun στο κεντρικό Ισραήλ, καθώς ξέσπασαν πυρκαγιές λόγω της υπερβολικής ζέστης
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες