Κόσμος

Μεξικό: 17 νεκροί μετά από ανατροπή λεωφορείου που μετέφερε μετανάστες

Λεωφορείο που μετέφερε δεκάδες μετανάστες ανετράπη σήμερα στο νότιο Μεξικό, με αποτέλεσμα τον θάνατο 17 ανθρώπων και τον τραυματισμό τουλάχιστον 15, ανέφεραν οι αρχές.

Η πλειονότητα των μεταναστών ήταν Βενεζουελάνοι. Το λεωφορείο κινείτο σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Πολιτεία Οαχάκα στο Μεξικό όταν ανετράπη, τόνισε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Πολιτείας αυτής με ανάρτηση στο Χ.

Φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία δείχνουν το λεωφορείο αναποδογυρισμένο σε μια κλειστή στροφή του δρόμου.

Οι αρχές της γειτονικής Πολιτείας Πουέμπλα τόνισαν ότι 15 τραυματίες από το τροχαίο μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Πολιτείας αυτής.

Μεγάλος αριθμός μεταναστών καταφθάνουν στα σύνορα του Μεξικού με τις ΗΠΑ.
Οι μετανάστες προσπαθούν να διασχίσουν το Μεξικό ταξιδεύοντας με λεωφορεία, φορτηγά ή εμπορικές αμαξοστοιχίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αμάλ Χαλίλ: Η καταδίωξη και δολοφονία της δημοσιογράφου από ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο
Εντοπίστηκε νεκρή στα ερείπια σπιτιού που είχε καταφύγει - Μαζί της βρισκόταν και η φωτορεπόρτερ Ζεϊνάμπ Φαράζ, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά - Συνεργεία του Ερυθρού Σταυρού δέχθηκαν πυρά ενώ επιχειρούσαν να φτάσουν στους τραυματίες
Θρήνος στην κηδεία της δημοσιογράφου Αμάλ Χαλίλ που σκοτώθηκε στον Λίβανο από ισραηλινό πλήγμα