Κόσμος

Μεξικό: Θρήνος για τη συντριβή του αεροσκάφους – 14 οι νεκροί

Στους 14 ανέρχεται ο αριθμός των ατόμων Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν το ιδιωτικό τζετ στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη σε ορεινή περιοχή, στην Πολιτεία Κοαουίλα του Μεξικού.

Το αεροσκάφος, ένα Bombardier Challenger 601, είχε απογειωθεί το απόγευμα της Κυριακής, τοπική ώρα, από το Λας Βέγκας, με προορισμό το Μοντερέι, αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του. Μετέφερε 11 επιβάτες και τριμελές πλήρωμα και επρόκειτο να προσγειωθεί στις 18.30 στο διεθνές αεροδρόμιο Μαριάνο Εσκομπέδο.

Σύμφωνα με ισπανικούς ενημερωτικούς ιστοτόπους, οι επιβάτες είχαν πάει στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα μποξ.

Ο πιλότος επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον πύργο ελέγχου του Μοντερέι ενώ βρισκόταν στη Μίνας δε Έρκουλες, σε απόσταση 141 μιλίων από τη Μονκλόβα της Κοαουίλα. Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν ανέφερε ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η μητέρα που άφησε τον γιο της για να σώσει τις κόρες της από τη σφαγή της Χαμάς – «Έπρεπε να διαλέξω ποιο παιδί μου θα σώσω»
Ο Εϊτάν κρατήθηκε όμηρος για 52 ημέρες, μέχρι την απελευθέρωσή του τον Νοέμβριο του 2023 στο πλαίσιο ανταλλαγής - Ο σύζυγός της, Οχάντ, δεν επέστρεψε ποτέ ζωντανός
Όμηροι
Γάζα: Πως παλαιστινιακές αντι-Χαμάς ένοπλες οργανώσεις επιχειρούν να διεκδικήσουν ρόλο στο κενό εξουσίας
Σε μια διαλυμένη Γάζα, εν μέρει υπό ισραηλινή κατοχή και χωρίς κανένα σαφές πολιτικό σχέδιο για την επόμενη ημέρα, νέες παλαιστινιακές ένοπλες ομάδες εμφανίζονται για να αμφισβητήσουν την κυριαρχία της Χαμάς
Μια ομάδα που αντιτίθεται στη Χαμάς στη Γάζα
Η Μέγκαν Μαρκλ απάντησε με γράμμα στην έκκληση του πατέρα της από το νοσοκομείο
«Δεν θέλω να πεθάνω και να είμαστε αποξενωμένοι» της είπε και εξέφρασε την επιθυμία να δει τον γαμπρό του, πρίγκιπα Χάρι, καθώς και τα εγγόνια του, Άρτσι και Λίλιμπετ «πριν να είναι αργά»
Η Μέγκαν Μαρκλ