Κόσμος

Μέρκελ για την υγεία της: Μπορώ να την κάνω την δουλειά

Η Άνγκελα Μέρκελ μίλησε για το πρόβλημα υγείας της με το τρέμουλο που εμφανίζει και μάλιστα έκανε και πλάκα.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος η οποία πλέον εμφανίζεται καθιστή μετά τα επεισόδια με το τρέμουλο σε δημόσιες εμφανίσεις της πιστεύει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Σήμερα η Άνγκελα Μέρκελ αρνήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα. Μιλώντας κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο είπε: «Μπορώ να εκτελέσω τα καθήκοντά μου. Φυσικά και με ενδιαφέρει η υγεία μου και όπως έχω πει το 2021 θα ολοκληρωθεί η πολιτική μου σταδιοδρομία». Μάλιστα έκανε και πλακίτσα λέγοντας: «Ελπίζω να υπάρχει ζωή μετά την πολιτική».

Η Μέρκελ για να δείξει πόσο καλά είναι πόζαρε χαμογελαστή για τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία

merkel

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Κένυα - 25 νήπια και 7 ενήλικες βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο, τα πτώματα ήταν διαμελισμένα
Το 2023, εκατοντάδες πιστοί βρέθηκαν σε ομαδικούς τάφους - Είχαν ακολουθήσει το κήρυγμα επικεφαλής αίρεσης, ο οποίος τους προέτρεψε να νηστέψουν μέχρι θανάτου για «να συναντήσουν τον Ιησού»
Ομαδικός τάφος στην Κένυα
Τα 14 σημεία του σχεδίου Τραμπ για το Ιράν: Πυρηνικός αφοπλισμός, ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ και άρση κυρώσεων
Το σενάριο μιας γρήγορης και γενικής συμφωνίας που αποκαλύπτει το Channel 12 προκαλεί επιφυλάξεις στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Ισραήλ που φοβάται πως η Τεχεράνη δεν θα σταματήσει τις επιθέσεις
Ντόναλντ Τραμπ 16