Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Μέση Ανατολή: Συγκλονιστικό ξέσπασμα Παλαιστίνιας που έχασε τα δυο παιδιά της σε ισραηλινό βομβαρδισμό – «Πέθαναν πεινασμένα»

Μέση Ανατολή: Συγκλονιστικό ξέσπασμα Παλαιστίνιας που έχασε τα δυο παιδιά της σε ισραηλινό βομβαρδισμό – «Πέθαναν πεινασμένα»

Οι ιστορίες αβάσταχτου πόνου οικογενειών στη Μέση Ανατολή που θρηνούν την απώλεια των παιδιών τους στον πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσα στο Ισραήλ με τους τρομοκράτες της Χαμάς είναι ατέλειωτες και συγκλονίζουν.

Μια τέτοια ιστορία είναι κι αυτή μιας νεαρής μητέρας από την Παλαιστίνη που έχασε τα δυο παιδιά της σε βομβαρδισμό των δυνάμεων του Ισραήλ στη Γάζα που βρίσκεται στο επίκεντρο του πολέμου των Ισραηλινών με τη Χαμάς που έχει τυλίξει στις φλόγες τη Μέση Ανατολή.

Οι βόμβες των Ισραηλινών δεν χτύπησαν τους τρομοκράτες της Χαμάς, αλλά τα δυο παιδιά της και τους έκοψαν το νήμα της ζωής.

Σε βίντεο που κυκλοφορεί στα social media η μητέρα από την Παλαιστίνη, που βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο Shifa στη Γάζα, ξεσπάει για τον θάνατο των παιδιών της.

Τα λόγια της είναι συγκλονιστικά και ραγίζουν καρδιές.

 

Η μητέρα που έχει δίπλα της ένα κοριτσάκι (είναι άγνωστο αν είναι κι αυτό παιδί της), το οποίο προσπαθεί να την ηρεμήσει, δείχνει αρχικά να τα έχει χαμένα.

«Το παιδί μου εξαφανίστηκε», λέει. Λίγο μετά μιλάει για τον θάνατο όχι ενός, αλλά και των δυο παιδιών της.

Τα αναζητάει φωνάζοντας: «Που είναι τα παιδιά μου;». Αμέσως μετά λέει μετά με σπαρακτικό τρόπο: «Τα παιδιά μου σκοτώθηκαν πριν προλάβουν καν να φάνε. Πέθαναν πεινασμένα. Ορκίζομαι σκοτώθηκαν πριν κάνε προλάβουν να φάνε».

«Είμαστε φτωχοί. Είμαστε ανυπεράσπιστοι άνθρωποι. Αρκετά κόσμε…», φωνάζει.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις