Κόσμος

Μετά τις απειλές Τραμπ, ήρθαν οι φιλοφρονήσεις Μασκ: «Έχει επιλύσει σοβαρές συγκρούσεις ανά τον κόσμο»

Ο πλανήτης γίνεται μάρτυρας μιας άσπονδης φιλίας με απρόβλεπτες συνέπειες και βιτριολικούς διαλόγους

Αλλοπρόσαλλη θα χαρακτήριζε κανείς τη σχέση των εκκεντρικών Έλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ, αφού τη μία μέρα εξαπολύουν απειλές και την επόμενη ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις.

Την Τρίτη (2.7.2025) ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε τον Έλον Μασκ με απέλαση, ωστόσο σήμερα ο ιδιοκτήτης της Tesla έσπευσε να συγχαρεί τον «άσπονδο» φίλο του λέγοντας πως ο Τραμπ έχει επιλύσει «διάφορες σοβαρές συγκρούσεις ανά τον κόσμο».

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ ότι: «Το Ισραήλ συμφώνησε στις απαραίτητες προϋποθέσεις για να οριστικοποιηθεί κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας θα συνεργαστούμε με όλα τα μέρη για να τερματιστεί ο πόλεμος», ο Έλον Μασκ έγραψε πως πρέπει να αποδώσει τα εύσημα στον Αμερικανό πρόεδρο. 

 

Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει πως αυτοί οι άνδρες υπήρξαν στενοί συνεργάτες, αλλά και ποιο θα είναι το επόμενο επεισόδιο στην πολυτάραχη σχέση τους. 

Υπενθυμίζεται πως η τελευταία ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ ήταν ιδιαίτερα σκληρή για τον Μασκ: «Ο Έλον ενδεχομένως να λαμβάνει μακράν τις περισσότερες επιδοτήσεις από οποιοδήποτε ανθρώπινο ον στην ιστορία, και χωρίς επιδοτήσεις, θα πρέπει πιθανόν να κλείσει το μαγαζί και να επιστρέψει σπίτι στη Νότια Αφρική».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Εξάγωνο συμμαχιών με Ελλάδα και Κύπρο ενάντια στους ριζοσπάστες εχθρούς της Μέσης Ανατολής»
«Τόσο ο ριζοσπαστικός σιιτικός άξονας, τον οποίο έχουμε χτυπήσει πολύ σκληρά, όσο και ο αναδυόμενος, ο ριζοσπαστικός σουνιτικός» είναι κατά τον Νετανιάχου οι αντίπαλοι του Ισραήλ
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ισραηλινός ομόλογός του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου 9
Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον πανίσχυρο βαρόνο ναρκωτικών, Νεμέσιο Οσεγκέρα – Ταραχές στο Χαλίσκο και το Μιτσοακάν
Ήταν αρχηγός σε ένα από τα βιαιότερα καρτέλ στο Μεξικό σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ - Πρόσφατα η Ουάσινγκτον το χαρακτήρισε «τρομοκρατική οργάνωση»
REUTERS 5
Ταυτοποιήθηκε ο ύποπτος που πυροβολήθηκε επειδή μπήκε ένοπλος στο Μαρ α Λάγκο του Τραμπ - Είχε δηλωθεί αγνοούμενος
Ο 21χρονος Όστιν Τάκερ Μάρτιν μπήκε με το αυτοκίνητό του στο θέρετρο - Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας τον πυροβόλησαν αφού τον διέταξαν να αφήσει κάτω το όπλο και το μπιτόνι βενζίνης που κρατούσε
Αυτοκίνητα περνούν μπροστά από το θέρετρο Mar-a-Lago του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εκτέλεση ενός άνδρα οπλισμένου με καραμπίνα από την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και την τοπική αστυνομία, ο οποίος παραβίασε την περίμετρο ασφαλείας του θέρετρου στο Παλμ Μπιτς