Κόσμος

Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε το θάνατο! Σύγκρουση σχολικού με φορτηγό [pics, vids]

Τουλάχιστον 23 νεκροί και 35 τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε λόγο έξω από την πρωτεύουσα της Ονδούρα, Τεγκουσιγκάλπα. Φορτηγό έπεσε πάνω σε σχολικό λεωφορείο και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο οδηγός του φορτηγού ήταν μεθυσμένος.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων έγινε σε δρόμο που βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων έξω από την πρωτεύουσα και οδηγεί στα νότια της χώρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα La Prensa, 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο σημείο του δυστυχήματος και άλλοι τέσσερις πέθαναν αφού είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας αποτυπώνουν το μέγεθος της σύγκρουσης. Στο λεωφορείο επέβαιναν σχεδόν 70 άνθρωποι και το φορτηγό έπεσε πάνω στο σχολικό μετωπικά.

Σωστικά συνεργεία και ομάδα του Ερυθρού Σταυρού έσπευσε αμέσως στο σημείο της τραγωδίας και ανέσυρε από τα συντρίμμια νεκρούς και τραυματίες. Ο οδηγός του φορτηγού συλλήφθη καθώς φέρεται να οδηγούς μεθυσμένος.

«Πολλοί άνθρωποι που του μίλησαν επιβεβαίωσαν ότι μύριζε αλκοόλ» δήλωσε εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο 23χρονος οδηγός του σχολικού αλλά και ο γιος δημάρχου πόλης κοντά στο σημείο της τραγωδίας.

Με πληφορορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Daily Mail και abc.es
Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο οικογένεια Τραμπ απλώνει τα «πλοκάμια» της στην Ευρώπη: Θα φτιάξει Trump Tower στο Βουκουρέστι
Αν και στην πρώτη θητεία του Ντόναλντ Τραμπ η Τrump Organization δεν επεδίωκε συμφωνίες με χώρες του εξωτερικού αυτό φαίνεται πως άλλαξε με τη δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος μπήκε στον Λευκό Οίκο
Trump Tower 1
Συντετριμμένη η σύζυγος του CEO της Lufthansa από το τροχαίο δυστύχημα στη Σαρδηνία: «Λιποθύμησε ενώ έκανε ανάνηψη στο θύμα»
Ο δικηγόρος της 51χρονης υποστήριξε πως η πελάτισσά του σταμάτησε όταν έφτασε στη διάβαση πεζών αλλά δεν αντιλήφθηκε την 24χρονη - «Σεν εγκατέλειψε ποτέ το θύμα, κατέβηκε κιόλας να της δώσει τις πρώτες βοήθειες»
O Carsten Spohr με την Vivian Spohr