Κόσμος

Μια «πικρή» στιγμή: Θρήνος για τον νεκρό γιο του Μπάιντεν την ώρα της ορκωμοσίας (pic)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπορεί για τον Τζο Μπάιντεν, η 20η Ιανουαρίου 2021 να είναι μια λαμπρή ημέρα, καθώς ορκίστηκε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Οι φωτογραφίες του από τη σημερινή ημέρα κάνουν το γύρο του πλανήτη, όμως μία άλλη φωτογραφία που τον αφορά, προκαλεί συγκίνηση.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα social media και δείχνει έναν άνδρα, να θρηνεί στον τάφο του γιου του Τζο Μπάιντεν, Μπο Μπάιντεν, ο οποίος πέθανε από καρκίνο το 2015.

Πικρή στιγμή: Ενώ ο Τζο Μπάιντεν εκφωνούσε την ομιλία του στην ορκομωσία, ένας μοναχικός άντρας με μια στολή γονάτιζε στον τάφο του γιου του Μπο, στο Ντέλαγουερ” γράφει στη λεζάντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κρεμλίνο για τους S-400: Πρόκειται για πολύ ευαίσθητο ζήτημα, είμαστε σε επαφή με την Τουρκία
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε επίσης πως το Κρεμλίνο θεωρεί ότι η Ουκρανία δεν επιθυμεί συνομιλίες αυτήν την στιγμή και για τον λόγο αυτόν η Μόσχα συνεχίζει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας
Κρεμλίνο