Κόσμος

Μία σπανιότατη Lamborghini Veneno Roadster βγαίνει σε δημοπρασία στο Παρίσι! video

Μία από τις μόλις εννέα Lamborghini Veneno Roadsters, που έχουν κατασκευαστεί, θα πωληθεί σε δημοπρασία στις αρχές του επόμενου μήνα στο Παρίσι.

Το πολυτελές όχημα Lamborghini Venento Roadster, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του οίκου δημοπρασιών RM Sotheby’s αναμένεται να πωληθεί μεταξύ 5.000.000 και 6.100.000 δολαρίων.

Η Lamborghini παρουσίασε το επόμενο μοντέλο Veneno στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2013 με αφορμή την συμπλήρωση 50 ετών από την ίδρυσή της.

Το συγκεκριμένο, μαύρου ματ χρώματος όχημα, το δεύτερο κατά σειρά που κατασκευάστηκε και πωλείται στη δημοπρασία, έχει πράσινες λεπτομέρειες στο εξωτερικό και είναι μαύρο και πράσινο στο εσωτερικό.

Διαθέτει κινητήρα V12 6500 κ. εκ. που παράγει 750 ίππους με 0 – 100 σε 2,9 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητά 355 χιλιόμετρα.

H Lamborghini Veneno Roadster που αγοράστηκε από μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας είναι άθικτη, με μόνο 450 χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ