Κόσμος

Μικρή Μαντλίν: Oι αρχές συνδέουν την υπόθεση και με την εξαφάνιση του 6χρονου Ρενέ

Οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας, οι οποίες εξετάζουν -σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ- πιθανή σχέση του φερόμενου ως δράστη στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, με την εξαφάνιση της 5χρονης γερμανιδας Ίνγκα, ερευνούν και τρίτη εξαφάνιση ανηλίκου, του 6χρονου γερμανού Ρενέ Χάζεε, που ενδεχομένως σχετίζεται με τις προηγούμενες δύο.

Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα “Koelner Stadt-Anzeiger” (έκδοση Σαββάτου) η αστυνομία ερευνά την σχέση του 43χρονου Γερμανού, φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της Μαντλίν, με την απαγωγή του Ρενέ επίσης σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Πορτογαλίας.

Click4more: Υπόθεση μικρής Μαντλίν: Συνδέουν τον Γερμανό παιδόφιλο και με άλλο αγγελούδι! Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εξάχρονος Ρενέ είχε εξαφανιστεί σε μια παραλία του Αλγκάρβε το 1996, όταν διέφυγε για λίγο της προσοχής της μητέρας του και του συντρόφου της. Η υπόθεση συνέβη έντεκα χρόνια πριν από την παγκοσμίως γνωστή εξαφάνιση της -τότε τρίχρονης- Μαντλίν στην πόλη Πράια ντα Λουζ, του Αλγκάρβε.

Ο Αντρέας Χάζεε, πατέρας του Ρενέ, είπε στην εφημερίδα της Κολωνίας ότι ελπίζει πως τώρα θα μπορέσει να μάθει τι απέγινε ο γιος του, αλλά δεν πιστεύει ότι ο Ρενέ είναι ακόμα ζωντανός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΝΑΤΟ: Οι αρχηγοί των γενικών επιτελείων επτά χωρών συνεχίζουν στην Ουάσινγκτον τις συνομιλίες τους για την Ουκρανία
Αξιωματούχος είπε ότι δεν υπάρχουν ακόμη αποτελέσματα γιατί το θέμα των εγγυήσεων ασφαλείας δεν συζητήθηκε λεπτομερώς στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε νωρίτερα
ΝΑΤΟ
New York Times: Χιλιάδες παιδιά εξαφανισμένα στα ορφανοτροφεία του καθεστώτος Άσαντ στην Συρία
Έρευνα αποκαλύπτει πώς χιλιάδες παιδιά αποσπάστηκαν από τις οικογένειές τους από τις μυστικές υπηρεσίες της Συρίας και τοποθετήθηκαν σε ορφανοτροφεία, μερικές φορές με τη βοήθεια της διεθνούς ΜΚΟ Παιδικά Χωριά SOS
Καπνοί στην Δαμασκό
Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με το Νόμπελ Ειρήνης διαμορφώνει πλέον τη διπλωματία του
Ο Αμερικανός πρόεδρος βάζει όλη του την ενέργεια στο να κερδίσει τη διάσημη διάκριση που απέσπασε το 2009 ο Μπαράκ Ομπάμα – Μια εμμονή που επηρεάζει σήμερα τις διπλωματικές του επιλογές, αναλύει η ελβετική εφημερίδα Le Temps
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ 3