Κόσμος

Μπάχαλο στις ΗΠΑ με φορέα του κοροναϊού! Του έδωσαν εξιτήριο κατά λάθος!

Κανονικό αλαλούμ με άνδρα που μαζί με άλλους 3 μεταφέρθηκε στις ΗΠΑ από την πόλη Γουχάν την περασμένη εβδομάδα.

Ο άνδρας έφτασε στην Βάση πεζοναυτών στο Μιραμάρ του Σαν Ντιέγκο και εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κοροναϊού.

Μετά την αρχική εξέταση τα αποτελέσματα έδειξαν ότι τόσο εκείνος όσο και οι άλλοι 3 δεν ήταν φορείς του κοροναϊού. Έτσι, αποφασίστηκε να τους δώσουν εξιτήριο. Και οι 4 επέστρεψαν στην υποχρεωτική 14ημερη καραντίνα στην Βάση των πεζοναυτών που είχαν αρχικά μεταφερθεί.

Click4More Κοροναϊός: Καταραμένη πόλη το Χονγκ Κονγκ! Αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Όμως, μετά τον επανέλεγχο των δειγμάτων που είχαν πάρει από τα 4 ύποπτα κρούσματα ο ένας βρέθηκε τελικά θετικός στον ιό. Έτσι, αποφασίστηκε η μεταφορά του εκ νέου στο νοσοκομείο του Σαν Ντιέγκο όπου τέθηκε σε απομόνωση. 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο μοναδικός επιζών του δυστυχήματος της Air India - Κουβαλάει «μπαταρισμένος» το φέρετρο του αδερφού του στην Ινδία
Το Boeing 787-8 Dreamliner με προορισμό το Λονδίνο συνετρίβη δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του την Πέμπτη από την πόλη Αχμενταμπάντ της δυτικής Ινδίας
Ινδία
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση 2