Κόσμος

Μπένετ: Η επίσκεψη Μπάιντεν θα βοηθήσει στην ενσωμάτωση του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα βοηθήσει το Ισραήλ να ενισχύσει τους περιφερειακούς του δεσμούς και να ενισχύσει τη συμμαχία με τις ΗΠΑ.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Ναφτάλι Μπένετ αναφορικά με την επίσκεψη Μπάιντεν στη Μέση Ανατολή τον Ιούλιο.

Η επίσκεψη θα βοηθήσει “στην ενσωμάτωση του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή”, αναφέρεται στην ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου.

Ο Μπάιντεν θα συναντήσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό από τις 13 έως τις 14 Ιουλίου, πριν από τον ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία.

Το Ισραήλ ευχαρίστησε τον Μπάιντεν για τις προσπάθειές του να ενισχυθούν τα κοινά του συμφέροντα με τη Σαουδική Αραβία, μια χώρα που έχει υποστηρίξει την περιφερειακή εξομάλυνση με το Ισραήλ, αλλά δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το εβραϊκό κράτος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον που ανακάλυψε τη δομή του DNA – Μαζί με τους Κρικ και Γουίλκινς βραβεύτηκαν με το Νόμπελ Ιατρικής το 1962
Στα τελευταία του χρόνια, η φήμη του Γουάτσον αμαυρώθηκε από σχόλια σχετικά με τη γενετική και τη φυλή, τα οποία οδήγησαν στον αποκλεισμό του από την ευρεία επιστημονική κοινότητα
Ο νομπελίστας Ιατρικής, James D. Watson, «πατέρας» της ανακάλυψης του DNΑ
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης σε βάρος του Νετανιάχου και ακόμη 36 Ισραηλινών υπουργών και αξιωματούχων
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελίες που κατατέθηκαν στα δικαστήρια της Κωνσταντινούπολης, για τις ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις που «έχουν συστηματικά στοχεύσει αμάχους και υποδομές στη Γάζα»
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου