Κόσμος

Μπερίσα: Οργανωμένο σενάριο από την Ελλάδα το περιστατικό με τον Κατσίφα

Και τι δεν είπε ο Σαλί Μπερίσα, με μοναδικό στόχο να ακουστεί το εσωτερικό ακροατήριο της Αλβανίας και να "χτυπήσει" τον Έντι Ράμα. Μέχρι ότι το περιστατικό της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες που οδήγησε στο θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, οργανώθηκε από την Ελλάδα γιατί… η Αλβανία δεν έχει κυβέρνηση!

Ο Μπερίσα εμφανίστηκε σε εκπομπή του REPORT TV και με σκοπό να επιτεθεί στην κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να πει ότι τα όσα έγιναν στους Βουλιαράτες την 28η Οκτωβρίου ήταν… σχέδιο της Ελλάδας!

Κατά τον Σαλί Μπερίσα, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας «χρησιμοποιήθηκε ως βορά των σφαιρών. Το περιστατικό στους Βουλιαράτες ήταν ένα οργανωμένο σενάριο από τον κάτω γείτονά μας (σ.σ. την Ελλάδα δηλαδή) (…) Ήταν ένα σενάριο για να αναδειχθεί η Βόρειος Ήπειρος (Vorio Epirin). Αυτό συνέβη τώρα επειδή η χώρα δεν έχει κυβέρνηση». Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας χαρακτήρισε τον 35χρονο ομογενή που έπεσε νεκρός από τα πυρά των ανδρών της RENEA (ειδικές δυνάμεις της Αλβανίας) «στρατιωτικός, μέρος των πιο ρατσιστικών εξτρεμιστικών κύκλων εναντίον των Αλβανών».

Αφού χαρακτήρισε τον εορτασμό της επετείου του “ΟΧΙ” «σοβινιστική γιορτή με σαφή στόχο την Βόρειο Ήπειρο», ο Σαλί Μπερίσα επανέλαβε ότι πρέπει να καταργηθεί ο εορτασμός της εθνικής επετείου από την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.

«Ο εορτασμός του ΟΧΙ δεν πρέπει να γιορτάζεται, είναι πια γνωστό το τι έγινε», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Πηγή: himara.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την «όρεξη» του Τραμπ για τη Γροιλανδία θέλουν να κόψουν Γερμανία και Βρετανία στέλνοντας δυνάμεις του ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δηλώσει στις 9 Ιανουαρίου πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να αποκτήσουν τη Γροιλανδία, προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη μελλοντική κατάληψή της από τη Ρωσία ή την Κίνα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βάλει σταθερά στο στόχαστρό του τη Γροιλανδία
Η Κούβα απαντά στις απειλές Τραμπ: «Έτοιμοι να υπερασπιστούμε την πατρίδα μέχρι την τελευταία σταγόνα αίματος»
«Η Κούβα είναι ένα ελεύθερο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο έθνος. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι θα κάνουμε», ξεκαθαρίζει ο Κουβανός πρόεδρος, Μιγκέλ Ντίαζ-Κανέλ
Η σημαία της Κούβας
Κλιμακώνονται οι διαμαρτυρίες στο Ιράν: Το Ισραήλ «παρακολουθεί στενά» την ώρα που ετοιμάζει επίθεση εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο
Πάνω από 500 οι νεκροί διαδηλωτές στο Ιράν - Ο ισραηλινός στρατός δήλωσε ότι οι διαμαρτυρίες είναι «εσωτερική υπόθεση του Ιράν», αλλά «θα είναι εξοπλισμένος για να ανταποκριθεί με δύναμη, αν χρειαστεί»
Γυναίκα σε διαμαρτυρία υπέρ του Ιράν