Κόσμος

Μπουρκίνα Φάσο: Εκατόμβη νεκρών αμάχων από επίθεση τζιχαντιστών

Τουλάχιστον 100 άμαχοι νεκροί στην Μπουρκίνα Φάσο από επίθεση ισλαμιστών μαχητών στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (11 – 12.06.2022).

Συγκεκριμένα, ένοπλοι μαχητές σκότωσαν τουλάχιστον 100 αμάχους σε μία αγροτική περιοχή στα βόρεια της Μπουρκίνα Φάσο το περασμένο 48ωρο, σύμφωνα με μία τοπική πηγή ασφάλειας.

Η επίθεση έγινε σε μία περιοχή όπου δραστηριοποιούνται ισλαμικές επαναστατικές ομάδες εδώ και χρόνια.

https://twitter.com/France24_en/status/1536339064449904640?s=20&t=ZX4rbttWj1ZB8LacKf-tfA

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο