Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μπρους Γουίλις: Σπάνιες φωτογραφίες 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία – Οι χαλαρές οικογενειακές στιγμές

Μπρους Γουίλις: Σπάνιες φωτογραφίες 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία – Οι χαλαρές οικογενειακές στιγμές
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εννέα μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία, εικόνες του Μπρους Γουίλις βγήκαν στη δημοσιότητα από την κόρη του, Σκάουτ Γουίλις, σε stories που ανέβασε η ίδια χθες Τρίτη (6.12.2022) στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο Μπρους Γουίλις έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι πλέον σπάνιες, πόσω δε οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές του στιγμές. Υπενθυμίζεται πως, μετά την ανακοίνωση, ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την πολύχρονη καριέρα του, καθώς ήταν αρκετά δύσκολο να γυρίσει ταινίες πλέον.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η κόρη του, φαίνεται ο Μπρους Γουίλις παρέα με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ, και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του να τρώνε μαζί. Το ζευγάρι είναι χαμογελαστό και κρατάνε ο ένας το χέρι του άλλου.

Δείτε τις αναρτήσεις της κόρης του Μπρους Γουίλις:

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Μπρους, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Μπρους αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες», έγραψε η οικογένειά του όταν διαγνώστηκε με αφασία ο ηθοποιός.

«Θα απομακρυνθεί από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν», είχαν προσθέσει στην ανακοίνωση, λέγοντας επίσης ότι «αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας».

«Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως λέει πάντα ο Μπρους, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό», κατέληγε η κοινή ανακοίνωση της Έμα Χέμινγκ, της πρώην συζύγου του Ντέμι Μουρ και των παιδιών του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις