Κόσμος

Νέα Υόρκη: Μπαράκ Ομπάμα και Ζοράν Μαμντάνι τραγουδούν με παιδάκια σε παιδικό σταθμό

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, έκλεψαν την παράσταση με το τραγούδι τους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο  Μπαράκ Ομπάμα και ο Ζοράν Μαμντάνι συναντήθηκαν για πρώτη φορά το Σάββατο (18.04.2026) σε ένα κέντρο παιδικής μέριμνας στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, όπου τραγούδησαν με παιδάκια.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης,  μαζί μετα παιδιά στο κέντρο προσχολικής αγωγής τραγούδησαν το «The Wheels on the Bus» και τους διάβασαν το παιδικό βιβλίο «Μόνοι και Μαζί».

Ο Ομπάμα και ο Μαμντάνι είχαν μια σύντομη κατ’ ιδίαν συνάντηση πριν μπουν στην τάξη για να ξεκινήσουν την ανάγνωση των παιδικών βιβλίων.

«Κάνατε τον δήμαρχο να νιώσει πολύ μεγάλος…«, αστειεύτηκε ο Ομπάμα καθώς τα παιδιά γελούσαν.

«Ανάμεσα στο τραγούδι “Wheels on the bus”, συζητήσαμε το όραμα της κυβέρνησής μας για αυτήν την πόλη – μια πόλη όπου τα πιο χαριτωμένα παιδιά της Νέας Υόρκης έχουν το πιο δυνατό ξεκίνημα», είπε ο Μαμντάνι για τη συνάντηση σε μια ανάρτηση στο Instagram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν χωρίζει Τραμπ και Νετανιάχου: Η επόμενη ημέρα και η στάση του Ισραήλ μετά το deal 1,5 σελίδας για πυρηνικά και Ορμούζ
Η συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν φέρνει σε τροχιά σύγκρουσης Τραμπ και Νετανιάχου - Για «φρικτή» συμφωνία μιλούν στο Ισραήλ και ελπίζουν να ναυαγήσει - Ο Τραμπ αιφνιδίασε ακόμα και στενούς του συνεργάτες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
Βραζιλία: Προκαλούν οι εργαζόμενοι για την 21χρονη που σκοτώθηκε ενώ έκανε ελεύθερη πτώση – «Δεν θυμάμαι ποιος έπρεπε να δέσει το σχοινί»
Η νεαρή έπεσε στο κενό από ύψος 40 μέτρων, χωρίς να είναι συνδεδεμένη με κανένα σχοινί ασφαλείας - Δείτε το βίντεο από το σοκαριστικό δυστύχημα
Γυναίκα εκτοξεύτηκε από γέφυρα 40 μέτρων χωρίς σχοινί ασφαλείας στη Βραζιλία και πέθανε