Κόσμος

Νέα Υόρκη: Στο σημείο του μακελειού στο Μπάφαλο αύριο ο Μπάιντεν

Ο Τζο Μπάιντεν θα επισκεφθεί αύριο Τρίτη το Μπάφαλο, στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, όπου το Σάββατο σφαγή 18 χρονος εκτέλεσε δέκα ανθρώπους σε σούπερ μάρκετ..

«Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία Μπάιντεν θα μεταβούν στο Μπάφαλο για να μοιραστούν την οδύνη μιας κοινότητας που έχασε δέκα μέλη της σε αυτή τη φρικιαστική και παράλογη σφαγή», διευκρίνισε η αμερικανική προεδρία σε δελτίο Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.

Και ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών καταδίκασε σθεναρά τη σφαγή των δέκα ανθρώπων.

«Ο Γενικός Γραμματέας αισθάνεται φρίκη για τη δολοφονία δέκα ανθρώπων σε μια ποταπή ενέργεια ρατσιστικού βίαιου εξτρεμισμού στο Μπάφαλο», ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του Γκουτέρες, ο Φαρχάν Χακ, σε ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε.

«Ο κύριος Γκουτέρες εκφράζει τα πιο βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων και ελπίζει ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Μ. Σάββατο οι συζητήσεις ΗΠΑ και Ιράν για την εκεχειρία – «Ο πόλεμος δεν τελείωσε, το δάχτυλο είναι στη σκανδάλη» λέει ο Νετανιάχου
Η Τεχεράνη κατηγορεί τους εχθρούς της για παραβίαση της κατάπαυσης του πυρός μετά από αναχαίτιση «εχθρικού» drone - 89 νεκροί και 100 τραυματίες στον Λίβανο
Λίβανος
13
Ασίμ Μουνίρ: Πώς ο «αγαπημένος στρατάρχης» του Τραμπ τον έσωσε από το χείλος του γκρεμού την τελευταία στιγμή
Ο αρχηγός του στρατού του Πακιστάν έχει αναδειχθεί σε έναν απρόσμενο «παγκόσμιο ειρηνοποιό», μεσολαβώντας για την επίτευξη μιας εύθραυστης εκεχειρίας μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
Ο Ασίμ Μουνίρ