Κόσμος

Νέα Ζηλανδία: Αθώα δηλώνει η μητέρα των παιδιών που δολοφονήθηκαν και βρέθηκαν σε βαλίτσα

Αθώα δήλωσε σε δικαστήριο της Νέας Ζηλανδίας η 42χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε τα δυο παιδιά της και έκρυψε τα πτώματά τους σε βαλίτσες που πωλήθηκαν στη συνέχεια σε δημοπρασία, μετά την έκδοσή της από τη Νότια Κορέα.

Η κατηγορούμενη δεν παρουσιάστηκε σήμερα η ίδια στην ακροαματική συνεδρίαση που έγινε σε δικαστήριο στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, το Ώκλαντ, αλλά δήλωσε αθώα μέσω του δικηγόρου της Κρίστοφερ Ουίλκινσον-Σμιθ.

Την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου στο Ώκλαντ, την επομένη της έκδοσής της από την Σεούλ πριν από δύο εβδομάδες, ο συνήγορός της επιβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη είναι η μητέρα των δύο θανόντων παιδιών.

Η αποκάλυψη της φρίκης

Η γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία της Νότιας Κορέας στην πόλη Ούλσαν τον Σεπτέμβριο, έναν μήνα μετά την εύρεση των λειψάνων των παιδιών της μέσα σε δύο βαλίτσες στη Νέα Ζηλανδία.

Μια ανυποψίαστη οικογένεια είχε αγοράσει τις βαλίτσες ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα σε διαδικτυακή δημοπρασία για εγκαταλελειμένα πράγματα σε αποθήκη στο νότιο Ώκλαντ.

Κατά την σύλληψή της στην Νότια Κορέα, η γυναίκα είπε αρκετές φορές μέσα από το περιπολικό της αστυνομίας στο οποίο βρισκόταν, απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους «δεν έκανα τίποτα».

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας πιστεύει ότι τα δύο παιδιά ήταν ηλικίας μεταξύ πέντε και δέκα χρονών όταν πέθαναν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κυβερνοεπίθεση σε αεροδρόμια στην Ευρώπη: Η ΕΕ επιβεβαιώνει hacking, αλλά αποσύρει κάθε αναφορά σε κακόβουλο λογισμικό
Αν και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας επιβεβαίωσε ότι τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια δέχθηκαν κυβερνοεπίθεση, αφαίρεσε από την ανακοίνωσή της κάθε ρητή αναφορά σε κακόβουλο λογισμικό τύπου ransomware
Επιβάτες στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου 1
Η χήρα του Τσάρλι Κερκ, Έρικα, θυμάται τη στήριξη της Ούσα Βανς μετά την δολοφονία του: «Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν να ακούσω»
Η Έρικα Κερκ εξομολογήθηκε στη σύζυγο του Τζέι Ντι Βανς ότι δεν ήξερε πώς θα καταφέρει να αντέξει την απώλεια του άνδρα της και πατέρα των δύο παιδιών τους
Η χήρα του Τσάρλι Κερκ με την Ούσα Βανς
1
Συνάντηση Ντόναλντ Τραμπ – Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: Οι συμφωνίες δισεκατομμυρίων, τα «παγωμένα» F35 και οι αγωνίες της Αθήνας
Όλα τα σενάρια και τα πιθανά deal που θα συζητηθουν στις 25 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Οίκο ανάμεσα στον Αμερικανό Πρόεδρο και τον Τούρκο ομόλογό του
Ντόναλντ Τραμπ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 30
Ισραήλ: Ο στρατός ενισχύει την ασφάλεια σε όλη τη χώρα για το Εβραϊκό Νέο Έτος – Ξανάνοιξε το πέρασμα με την Ιορδανία
Ο ισραηλινός στρατός έχει αναπτύξει δυνάμεις σε όλα τα μέτωπα, προκειμένου να αποτραπεί οποιαδήποτε επίθεση στη διάρκεια των εορτασμών - Την ίδια στιγμή, το πέρασμα Άλενμπι, που συνδέει τη Δυτική Όχθη με την Ιορδανία, άνοιξε ξανά
Ισραηλινά στρατεύματα