Κόσμος

Νέα Ζηλανδία: Στον κόσμο… του Marlboro – Ο Τραμπ δεν διαπιστώνει άνοδο του λευκού ρατσισμού!

Μπορεί ο κόσμος να... "χάνεται", μπορεί καθημερινά κάποιος να θρηνεί ένα μέλος της οικογένειάς του από τηη ρατσιστική βία, ωστόσο ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή ότι δεν διαπιστώνει άνοδο του λευκού εθνικιστικού, αλλά ίσως αυτό να αποτελεί ένα ζήτημα στην Νέα Ζηλανδία!

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν διαπιστώνει άνοδο του λευκού εθνικιστικού, ο Τραμπ τόνισε: «Δεν νομίζω. Πιστεύω ότι είναι μια μικρή ομάδα ανθρώπων».

Παράλληλα είπε ότι δεν έχει δει το μανιφέστο στο οποίο ο φερόμενος δράστης καταγγέλλει τους μετανάστες ως «εισβολείς», ενώ επαινεί τον Τραμπ ως «ένα σύμβολο ανανέωσης της λευκής ταυτότητας και του κοινού σκοπού».

Όλα αυτά μετά το αποτρόπαιο περιστατικό όπου ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον πιστών σε δύο τεμένη, σκοτώνοντας 49 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 42.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1