Κόσμος

Νέο αρνητικό ρεκόρ στην Τουρκία με 211 θανάτους από κορονοϊό σε ένα 24ωρο

«Ψήνεται» στον κορονοϊό η Τουρκία, καθώς πλήττεται αδυσώπητα από την πανδημία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας, σήμερα 8 Δεκεμβρίου καταγράφηκαν 211 θάνατοι και 33.198 νέα κρούσματα. Το σύνολο των ελέγχων που διενεργήθηκαν -σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση- ήταν 201.219.

Μια ημέρα πριν, την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, σε 178.903 ελέγχους εντοπίστηκαν 31.896 κρούσματα, ενώ καταγράφηκαν και 196 θάνατοι.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας και μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu, συνολικά 15.314 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την αρχή της πανδημίας, ενώ τα συνολικά κρούσματα έφτασαν τις 552.304.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
BBC: Η «συνάντηση για τσάι» και το μυστικό σύστημα της Χαμάς για καταβολή μισθών δημοσίων υπαλλήλων στη Γάζα
Δεκάδες χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι λαμβάνουν σε μετρητά ένα ελάχιστο ποσοστό από τον κανονικό τους μισθό, κάθε 10 εβδομάδες - Το «σήμα» δίνεται μέσω μηνυμάτων για «συνάντηση για τσάι» σε σημεία διανομής
Μαχητές της Χαμάς