Κόσμος

Νέοι ύποπτοι για τη δολοφονία της Πολιτόφσκαγια

Τρία χρόνια μετά τη δολοφονία της ρωσίδας Άννα Πολιτόφσκαγια νέοι ύποπτοι έρχονται στην επιφάνεια.

Τα ονόματα των νέων υπόπτων ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

Ο άνθρωπος που είχε ανακοινωθεί παλαιότερα οτι τη δολοφόνησε εξακολουθεί να διαφεύγει στο εξωτερικό.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Novaya Gazeta, στην οποία εργαζόταν η Αννα Πολιτκόφσκαγια, δήλωσε ότι ο δολοφόνος της μετακινείται από τη μια χώρα στην άλλη.
Επίσης είπε ότι θα μπορούσε να έχει συλληφθεί από τον περασμένο Απρίλιο, αφού βρισκόταν σε μια συγκεκριμένη χώρα μέλος της Ε.Ε, αλλά δεν υπάρχει συνεργασία της ρωσικής αστυνομίας με ξένες.

Δημοσιογράφοι χωρίς Σύνορα κατακρίνουν τις ρωσικές αρχές ότι δεν τους επιτρέπουν να επισκεφθούν τη χώρα και να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μνήμης για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία της Πολιτόφσκαγια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 2
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1