Κόσμος

Νέος σεισμός 6,2 στην Ιαπωνία

Ξαναχτύπησε ο εγκέλαδος στη νομαρχία Μιγιάγκι, που είχε χτυπηθεί απο το φονικό σεισμό τον περασμένο Μάρτιο. Δεν εκδόθηκε προειδοποίηση για τσουνάμι.

Σεισμός 6,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της δευτέρας (τοπική ώρα), 79 χλμ. νότιο-ανατολικά της Σεντάι (Νομαρχία Μιγιάγκι), σχετικά κοντά στη Φουκουσίμα. Το εστιακό βάθος της δόνησης ήταν στα 35 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι.

Πρόκειται για τον δεύτερο σεισμό μέσα σε δύο μέρες. Το Σάββατο 6,5 Ρίχτερ ταρακούνησαν την ίδια περιοχή.

Διαβάστε τη σχετική είδηση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πιτ Χέγκσεθ: Οι αχάριστοι Ευρωπαίοι θα έπρεπε να ευχαριστούν τον Τραμπ – Σήμερα το μεγαλύτερο κύμα της επίθεσης
Τόνισε ότι οι ΗΠΑ τα εντοπίζουν και τα εξουδετερώνουν «μεθοδικά, αδυσώπητα και συντριπτικά, όπως κανένας άλλος στρατός στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει»
Πιτ Χέγκσεθ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
10