Κόσμος

Νέος συναγερμός στη Γαλλία! Εκκενώνονται ξανά οι Βερσαλλίες μετά από απειλή για βόμβα

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την αναταραχή του περασμένου Σαββατοκύριακου, νέος συναγερμός σήμανε και πάλι σήμερα, Τρίτη (17.10.23) στη Γαλλία, με τις Βερσαλλίες να εκκενώνονται ξανά, ύστερα από απειλή για βόμβα. 

Το ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώνεται, όπως μετέδωσε το δίκτυο BFMTV, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές στη Γαλλία. 

Μια νέα εκκένωση βρίσκεται σε εξέλιξη στο παλάτι των Βερσαλλιών, με την ομάδα πυροτεχνουργών να σπεύδει επί τόπου. 

Στο X (πρώην Twitter), η υπηρεσία επικοινωνίας του παλατιού των Βερσαλλιών έκανε λόγο για εκκένωση για «λόγους ασφαλείας».

 

Το παρακάτω βίντεο καταγράφει τις στιγμές πανικού, που επικράτησαν στο σημείο, με τον κόσμο να αποχωρεί μαζικά. 

 

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο (14.10.23) σημειώθηκε μπαράζ απειλών για βόμβες στη Γαλλία, όπου εκκενώθηκαν πέρα από τις Βερσαλίες, το Λούβρο και ένας σιδηροδρομικός σταθμός και μάλιστα μέσα σε μόλις λίγες ώρες. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το ζευγάρι που μήνυσε κλινική εξωσωματικής στη Φλόριντα επειδή τους εμφύτευσαν λάθος έμβρυο βρήκε τους γενετικούς γονείς του παιδιού
Ο δικηγόρος τους ανέφερε ότι «τα ερωτήματα που απομένουν σχετικά με την τύχη των αγνοούμενων εμβρύων της Τίφανι και του Στίβεν... εξακολουθούν να εκκρεμούν»
Η Τίφανι Σκορ και ο Στίβεν Μιλς με το μωρό τους, τη Σία