Κόσμος

Νορβηγία: 4 κοπέλες έχασαν την ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι – Άγνωστα τα αίτια της φωτιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες τα θύματα ήταν ηλικίας 18 και 19 ετών

Τραγικό θάνατο βρήκαν 4 νεαρές γυναίκες αφού εντοπίστηκαν νεκρές μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στo Χάμαρ της Νορβηγίας, περίπου 120 χιλιόμετρα βόρεια του Όσλο. Η αστυνομία δεν υποθέτει προς το παρόν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και συνεχίζει τις έρευνες.

Τα θύματα της πυρκαγιάς στην Νορβηγία ήταν σύμφωνα με πληροφορίες 18 και 19 ετών. Αρχικά είχαν βρεθεί μόνο τρεις από τις γυναίκες, αλλά νωρίς το απόγευμα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν και το τέταρτο θύμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τέσσερις ήταν φίλες και βρίσκονταν στο σπίτι μιας από τις φίλες τους όταν ξέσπασε η πυρκαγιά. Αυτή τέθηκε υπό έλεγχο το πρωί της Δευτέρας (8/9/2025), αλλά η πυροσβεστική υπηρεσία εξακολουθούσε να βρίσκεται σε δράση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αστυνομία δεν υποθέτει προς το παρόν ότι έχει διαπραχθεί έγκλημα αλλά η αιτία της πυρκαγιάς παραμένει ασαφής.

Το πρακτορείο ειδήσεων NTB ανέφερε ότι η αστυνομία έλαβε την πρώτη κλήση έκτακτης ανάγκης λίγο μετά τις 5 το πρωί ενώ εικόνες από την πόλη Hamar, έδειχναν πυκνό καπνό στο σημείο.

το καμένο σπίτι
NTB/Geir Olsen via REUTERS
το καμένο σπίτι
NTB/Geir Olsen via REUTERS

Το πανεπιστημιακό campus στο Χάμαρ παρέμεινε κλειστό τη Δευτέρα λόγω της μαζικής ανάπτυξης καπνού, όπως ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο στην ιστοσελίδα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολιτικός σεισμός στη Γαλλία: Πτώση της κυβέρνησης Μπαϊρού, όλα τα βλέμματα στον Μακρόν
Ο γάλλος πρωθυπουργός δεν έλαβε την εμπιστοσύνη των βουλευτών: 364 ψήφισαν εναντίον του, έναντι μόλις 194 υπέρ – Θα υποβάλει την παραίτησή του στον Εμανουέλ Μακρόν, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο πολιτικής κρίσης με αβέβαιη κατάληξη
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Φρανσουά Μπαϊρού 10