Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νταϊάνα Ρος: Ένιωσα σαν να με βίαζε, με αντιμετώπισε σαν σκ…

Νταϊάνα Ρος: Ένιωσα σαν να με βίαζε, με αντιμετώπισε σαν σκ…

Καταγγελία για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε από την ελεγκτή, στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης έκανε μέσω twitter η Νταϊάνα Ρος.

Έτοιμη να βάλει τα κλάματα ήταν η Νταϊάνα Ρος καθώς όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια ελέγχου στο αεροδρόμιο της Νέας Ορλεάνης αισθάνθηκε να «βιάζεται» από την ελεγκτή.

«Με αντιμετώπισε σαν σκατά» έγραψε στο twitter η 75χρονη τραγουδίστρια. «Με έκανε να θέλω να κλάψω» συνέχισε.

Η Ρος βρέθηκε στη Νέα Ορλεάνη όπου συμμετείχε στο Jazz and Heritage Festival και όπως ισχυρίστηκε η ελεγκτής της TSA κατά τον έλεγχό της προέβη σε «απρεπείς» χειρονομίες. «Δεν είναι αυτό που έγινε, αλλά το πώς έγινε», έγραψε σε άλλο της tweet.

«Αισθάνθηκα σαν να με βίαζε, εξακολουθώ να αισθάνομαι τα χέρια της ανάμεσα στα πόδια μου… λέγοντας ότι κάνει τη δουλειά της… πάντα προσπαθώ να τα βλέπω όλα θετικά, αλλά δεν νιώθω καλά τώρα».

«Ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο»

Ωστόσο, σύμφωνα με το Page Six, εκπρόσωπος της TSA δήλωσε ότι ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο ελέγχου από τους ελεγκτές αξιωματικούς, όπως φαίνεται και από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αεροδρομίου.

«Το βίντεο του CCTV δείχνει ότι οι αξιωματικοί που συμμετείχαν στον έλεγχο της κ. Ρος, τήρησαν πιστά όλα τα πρωτόκολλα, ωστόσο η ηγεσία της TSA θα συνεχίσει να διερευνά το ζήτημα περαιτέρω. Παρακαλούμε την κ. Ρος να έρθει σε επαφή με την TSA, ώστε να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί της άμεσα για να εξετάσουμε τις ανησυχίες της».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις