Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Μακιγιαρισμένος γύριζε και ξαναγύριζε πλάνα από την άφιξη στον Λευκό Οίκο

Ντόναλντ Τραμπ: Μακιγιαρισμένος γύριζε και ξαναγύριζε πλάνα από την άφιξη στον Λευκό Οίκο

Ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέφει στον Λευκό Οίκο και αφού βγάζει την μάσκα του και χαιρετάει τον αμερικανικό λαό πολύ καλά μακιγιαρισμένος και δείχνοντας ότι όλα είναι τέλεια, μπαίνει χωρίς την μάσκα μέσα μολύνοντας τον αέρα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ λίγη ώρα αργότερα ξαναβγαίνει στο μπαλκόνι για να γίνουν νέες λήψεις από την είσοδό του στον Λευκό Οίκο. Και μην αναρωτιέστε γιατί.

Όπως λίγη ώρα μετά την άφιξή του είδαμε ένα βίντεο υπερπαραγωγή με το προεδρικό ελικόπτερο Marine One να τον μεταφέρει από τον Λευκό Οίκο στο νοσοκομείο, έτσι θα δούμε όχι στο πολύ μακρινό μέλλον έναν Πρόεδρο «νικητή» να μπαίνει στο κτίριο και να τον υποδέχονται οι σύμβουλοί του. 

Click4More Τραμπ: Coronovirus Survivor και άλλα παραμύθια – Η άφιξη υπερπαραγωγή και η «κομμένη» ανάσα

Όπως μετέδωσε το CNN τα πλάνα που τραβήχτηκαν ξανά και ξανά είναι πολύ πιθανόν να τα δούμε σε ένα βίντεο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Στα βήματα λοιπόν του φίλου του Κιμ Γιονγκ Ουν, ο Τραμπ σχεδίασε από την αρχή μέχρι το τέλος μια επική επιστροφή του ηγέτη που ανάρρωσε σαν από θαύμα από τον ιό που έχει σκοτώσει πάνω από ένα εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και κάλεσε επίσης τον λαό του να μην τον φοβάται!

Δείτε ΕΔΩ τα πλάνα από τον Λευκό Οίκο 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις