Κόσμος

Ντόναλντ Τραμπ: Ο πρώην προσωπάρχης του θα καταθέσει για την εισβολή στο Καπιτώλιο

Ο Μαρκ Μέντοους, πρώην προσωπάρχης του Ντόναλντ Τραμπ συμφώνησε να καταθέσει για την εισβολή στο Καπιτώλιο τον Γενάρη του 2021.

Ειδικότερα, ο πρώην προσωπάρχης του Λευκού Οίκου την περίοδο της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ συμμορφώθηκε με μία κλήση προς κατάθεση από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, που διεξάγει έρευνα γύρω από την εισβολή στο Καπιτώλιο οπαδών του Τραμπ την 6η Ιανουαρίου του 2021, όπως ανέφερε χθες το CNN επικαλούμενο πηγές.

Ο Μέντοους είναι ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της περιόδου Τραμπ που ανταποκρίνεται σε μία κλήτευση, στο πλαίσιο της αναφερόμενης ομοσπονδιακής έρευνας, όπως μετέδωσε το CNN.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία