Κόσμος

«Ντου» των Femen στη φάτνη του Βατικανού! [pics, vid]

Οι Femen έκαναν ξανά την εμφάνιση τους αυτή τη φορά ανήμερα των Χριστουγέννων στο Βατικανό. Και προκάλεσαν… κυνηγητό!

Η φάτνη του Βατικανού έχει στηθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου. Και έγινε… τόπος έλξης για τις Femen, που θέλησαν να κάνουν ένα από τα γνωστά σόου τους.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, μια από τις γυμνόστηθες γυναίκες του κινήματος εμφανίστηκε στο Βατικανό. Και μπήκε μέσα στη φάτνη.

https://youtu.be/OW61cWk5c_M

Φυσικά, η… επίθεση προκάλεσε συναγερμό στη φρουρά του Βατικανού. Που έτρεξε, κυριολεκτικά, να πιάσει τη γυμνόστηθη Femen!

Η γυναίκα είχε αυτή τη φορά γραμμένο το μήνυμα στην πλάτη της. “Ο Θεός ήταν γυναίκα” έγραδε. Κατάφερε να μπει στη φάτνη και να πάρει την κούκλα που αναπαριστούσε το Χριστό στα χέρια της. Δεν πρόλαβε βέβαια να κάνει πολλά. Την… έπιασαν οι αστυνομικοί.

Δείτε φωτογραφίες από το… ντου των Femen στη φάτνη του Βατικανού

Femen Βατικανό φάτνη femen femen femen femen femen femen femen femen femen

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομική εισβολή στο αντιπολιτευόμενο τηλεοπτικό κανάλι TELE1 στην Τουρκία - Συνελήφθη ο διευθυντής, κατηγορείται για «κατασκοπεία»
Ο διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου, ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του προφυλακισμένου δημάρχου της Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου και υπέρ ξένων υπηρεσιών
Αστυνομική επιχείρηση σε τουρκικό κανάλι
Βέβαιος ο Τραμπ πως το Ισραήλ δεν θα προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη – «Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες»
Η Κνέσετ ψήφισε υπέρ της συζήτησης δύο νομοσχεδίων που επεκτείνουν την ισραηλινή κυριαρχία στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατελήφθη στον πόλεμο του 1967
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το σχέδιο ειρήνης για την Γάζα
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να συναντηθεί με τον Πούτιν παρότι ακύρωσε το ραντεβού της Βουδαπέστης
Αλλά και ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είπε από την πλευρά του ότι «ο διάλογος είναι πάντα προτιμότερος από την αντιπαράθεση, τις διαμάχες, πολλώ δε μάλλον από τον πόλεμο»
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά στη Γαλλία από την κακοκαιρία «Benjamin» - Ένας Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στην Κορσική
Το θύμα κολυμπούσε με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όταν παρασύρθηκαν από την ξαφνική άνοδο της στάθμης του ποταμού, που «φούσκωσε» από τις καταιγίδες
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γαλλία