Κόσμος

Ο Jay-Z αρνείται πως βίασε 13χρονη: «Ανοησίες, πρόκειται για αδιάντροπο διαφημιστικό κόλπο»

Ο ράπερ κατηγορείται για βιασμό έφηβης σε ένα πάρτι μετά τα MTV Video Music Awards του 2000

Ο Jay-Z αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες σε βάρος του για βιασμό 13χρονης μαζί με τον προφυλακισμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Σον Diddy Κομπς, χαρακτηρίζοντας ανοησίες τους ισχυρισμούς και υποστηρίζοντας πως πρόκειται για διαφημιστικό κόλπο.

Ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας Jay-Z, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Σον Κάρτερ βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για βιασμό ανήλικης, πριν από δύο δεκαετίες.

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ο Σον «Diddy» Κομπς μεγιστάνας της hip-hop, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης του για εμπορία ανθρώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση, βιασμούς, σεξουαλική επίθεση, σωματική βία και άλλες κακοποιήσεις.

Στην αγωγή εναντίον του Jay-Z η ενάγουσα υποστηρίζει ότι ήταν 13 ετών τη στιγμή της φερόμενης επίθεσης. Η αγωγή κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης.

Ο ράπερ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντάς τους «ανοησίες» σε μία δήλωση, με τη νομική ομάδα να κάνει λόγο για «αδιάντροπο διαφημιστικό κόλπο».

Ο Jay-Z ισχυρίζεται ότι είναι θύμα «απόπειρας εκβιασμού» και ότι φοβάται ότι τα τρία παιδιά του με την Beyonce θα πρέπει να «υπομείνουν» παρενοχλήσεις στον απόηχο των σοκαριστικών ισχυρισμών.

Ο Jay-Z, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό της έφηβης σε ένα πάρτι μετά τα MTV Video Music Awards του 2000, δήλωσε ότι θρηνεί για «άλλη μία απώλεια αθωότητας» και δήλωσε ότι «τα παιδιά του δεν θα έπρεπε να υποστούν» τις γραφικές κατηγορίες στην ηλικία τους.

Ο δικηγόρος που κατέθεσε τη μήνυση, δήλωσε ο Jay -Z, έκανε ένα «τρομερό λάθος στην κρίση του νομίζοντας ότι όλοι οι διάσημοι είναι το ίδιο».

«Δεν είμαι από τον κόσμο σου. Είμαι ένας νεαρός άνδρας που τα κατάφερε από το πρότζεκτ στο Μπρούκλιν. Δεν παίζουμε τέτοιου είδους παιχνίδια. Έχουμε πολύ αυστηρούς κώδικες και τιμή. Προστατεύουμε τα παιδιά, φαίνεται να εκμεταλλεύεστε τους ανθρώπους για προσωπικό όφελος» ανέφερε ο ράπερ.

Μία μέρα μετά τις δηλώσεις για τη μήνυση σε βάρος του, ο Jay-Z με τη σύζυγό του Beyonce και την κόρη τους Blue Ivy Carter, ηλικίας 12 ετών εμφανίστηκαν μαζί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Mufasa: The Lion King».

Ο Jay-Z και η Beyonce, συνοδεύονταν από τη μητέρα της τραγουδίστριας, Τίνα Νόουλς στο Dolby Theatre στο Χόλιγουντ της Καλιφόρνια. H Beyonce, αλλά και η κόρη της συμμετέχουν στο αμερικανικό μιούζικαλ σε σκηνοθεσία του Μπάρι Τζέκιντς.

Ο Jay Z- και Diddy έγιναν διάσημοι στη σκηνή hip-hop την ίδια εποχή, τη δεκαετία του 1990 στη Νέα Υόρκη. Ο Σον «Diddy» Κομπς ίδρυσε την Bad Boy Records και βοήθησε στην έναρξη της καριέρας του Notorious B.I.G. Ο Jay-Z ίδρυσε τη δισκογραφική Roc-A-Fella Records και κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ το 1996.

Συμμετείχαν ο ένας στο άλμπουμ του άλλου και έγιναν γνωστοί και πλούσιοι επιχειρηματίες με τα επιχειρηματικά εγχειρήματά του να ξεπερνούν πολύ το hip-hop.

Ο Jay-Z ίδρυσε την εταιρεία ψυχαγωγίας Roc Nation το 2008. Το Forbes εκτιμά ότι η περιουσία του ανέρχεται σε 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπενίν: «Η κατάσταση είναι πλήρως υπό έλεγχο» διαβεβαιώνει οι αρχές μετά την απόπειρα πραξικοπήματος
Μετά την επίθεση σε δημόσια κτίρια από ομάδα στρατιωτικών, οι αρχές ανακοινώνουν ότι απέτρεψαν απόπειρα πραξικοπήματος – Ο Πατρίς Ταλόν καλεί τον πληθυσμό σε ψυχραιμία και υπόσχεται ότι οι υπαίτιοι θα τιμωρηθούν
Ένοπλες δυνάμεις αποτρέπουν την απόπειρα πραξικοπήματος κατά της κυβέρνησης του Μπενίν
Τηλεφωνική συνομιλία Μελόνι με Ζελένσκι – Η Ιταλία θα στείλει έκτακτο υλικό στην Ουκρανία
Η Ιταλίδα πρωθυπουργός επανέλαβε την αλληλεγγύη της χώρας της απέναντι στις ρωσικές επιθέσεις και επιβεβαίωσε την αποστολή γεννητριών για την ενίσχυση των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι
Ρωσία: Η Ζαχάροβα καταγγέλλει «διεθνή ταξιαρχία διαφθοράς» γύρω από την ουκρανική εξουσία
Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών αξιοποιεί το τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει το Κίεβο για να επιτεθεί ευθέως στον πρόεδρο Ζελένσκι και το περιβάλλον του
Ρωσία - Μαρία Ζαχάροβα