Κόσμος

Ο Ερντογάν έβγαλε προεκλογικό σποτ με τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν δίστασε να ρίξει στην προεκλογική αρένα ακόμα και την Αγιά Σοφιά, αφού το κόμμα του κυκλοφόρησε σποτάκι που διαφημίζει… την μετατροπή του ναού σε τζαμί.

Στο διαφημιστικό σποτάκι, που ανέβηκε στα social media του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ακούγεται «του Τούρκου η Κωνσταντινούπολη ας καταρρεύσει αν αλλάξει χέρια» και «ο σωστός άνθρωπος μετέτρεψε την Αγιά Σοφιά σε τζαμί». Και λέγοντας ο «σωστός άνθρωπος», προφανώς αναφέρονται στον απερχόμενο πρόεδρο. 

«Δόξα σοι Κύριε! Το δίκαιο έγινε πραγματικότητα. Προσευχήθηκε το απόγευμα στην Αγία Σοφία. Απο τότε του Τούρκου έγινε η Κωνσταντινούπολη. Αν γίνει κάποιου άλλου πρέπει να καταρρεύσει η Κωνσταντινούπολη. Η σωστή στιγμή είναι τώρα για να αγκαλιάσουμε την ιστορία μας. Ο σωστός άνθρωπος για τον αιώνα της Τουρκίας» ακούγεται στο σποτάκι του ΑΚΡ.

Δείτε το σποτάκι: 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλες διαδηλώσεις κατά του Τραμπ σε ολόκληρες τις ΗΠΑ – Το σύνθημα «όχι βασιλιάδες» και οι αφίσες με τον ίδιο και τον Πούτιν ως ναζί
Στην περιοχή του Φόρεστ Χιλς στη Νέα Υόρκη, χιλιάδες Αμερικανοί συγκεντρώθηκαν φωνάζοντας «αγαπάμε τη χώρα μας, δεν ανεχόμαστε τον Τραμπ»
Διαδηλωτές κοντά στο κτίριο του Καπιτωλίου φωνάζουν «Όχι βασιλιάδες» ενάντια στις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ
5
Η Ουκρανία δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία χωρίς το ΝΑΤΟ, προειδοποιεί πρώην αρχηγός του βρετανικού στρατού
Ο Βρετανός απόστρατος στρατάρχης λόρδος Ρίτσαρντς εκτιμά ότι η Ουκρανία δεν διαθέτει πλέον τα μέσα να νικήσει στρατιωτικά τη Ρωσία χωρίς άμεση παρέμβαση του ΝΑΤΟ
Ουκρανοί στρατιώτες σε εκπαίδευση