Κόσμος

Ισραήλ: Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι χτύπησαν το γραφείο του Νετανιάχου και του αρχηγού της πολεμικής αεροπορίας

«Η τύχη του Ισραηλινού πρωθυπουργού είναι αβέβαιη», καταλήγουν οι Φρουροί της Επανάστασης στην ανακοίνωσή τους
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το γραφείο του Μπέντζαμιν Νετανιάχου, και την έδρα του αρχηγού της πολεμικής αεροπορίας του Ισραήλ χτύπησαν σήμερα (2/3/2026) οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση, και οι δύο στόχοι «υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τις ένοπλες δυνάμεις της Ισλαμικής Δημοκρατίας σε στοχευμένες και αιφνιδιαστικές επιθέσεις με πυραύλους Khyber», συμπεριλαμβανομένου δηλαδή και του γραφείου του Νετανιάχου στο Ισραήλ.

«Στόχος της επίθεσης ήταν το γραφείο του εγκληματία πρωθυπουργού του σιωνιστικού καθεστώτος και το αρχηγείο του διοικητή της πολεμικής αεροπορίας του καθεστώτος», αναφέρουν οι Φρουροί σε δήλωση που μεταδόθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Σύμφωνα με τη δήλωση, στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι Kheibar. Το Ισραήλ δηλώνει ότι δεν υπήρξαν τραυματίες από αυτές τις επιθέσεις με την κατάσταση στην Μέση Ανατολή να κλιμακώνεται.

«Η τύχη του Ισραηλινού πρωθυπουργού είναι αβέβαιη» καταλήγουν οι Φρουροί της Επανάστασης στην ανακοίνωσή τους που μεταδίδει το πρακτορείο Tasnim.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την απομάκρυνση των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αναχώρησαν από την Τενερίφη οι Ισπανοί και οι Γάλλοι
Ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο θα πετάξει για Ολλανδία και από εκεί θα τον παραλάβει αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να τον μεταφέρει στην Ελλάδα
REUTERS
Το κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα χανταϊού στην Τενερίφη - Live η επιχείρηση αποβίβασης των επιβατών, οι πρώτοι Ισπανοί επιβιβάζονται στο αεροσκάφος
30 μέλη του πληρώματος θα παραμείνουν εντός του κρουαζιερόπλοιου και θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία όπου θα γίνει και απολύμανση
ισπανία
5