Κόσμος

Ο φίλος της χρονιάς! Τι έκανε και έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες [pic]

Έχουμε δει πολλές φορές ανθρώπους να βγάζουν τα μπλουζάκια ή τα πουκάμισά τους για να βοηθήσουν κάποιον που το έχει ανάγκη.

Ο 18χρονος όμως Andrew Nguyen το πήγε ένα βήμα πιο μπροστά για να βοηθήσει τη φίλη του Diana Le που θα έπαιρνε μέρος σε εξετάση στο εργαστήριο.

Αν και ήταν ένα απλό κουίζ, οι μαθητές απαιτείται να φοράνε παντελόνι και κλειστά παπούτσια για λόγους ασφαλείας.

Ήταν στη βιβλιοθήκη όταν συνειδητοποίησε πως δεν είχε μαζί της παντελόνι και άρχισε να πανικοβάλλεται επειδή φορούσε ένα κοντό σορτσάκι.

Αφού ρώτησε όλους όσους βρίσκονταν στη βιβλιοθήκη αν είχαν επιπλέον παντελόνι μαζί τους και δεν είχε κανείς, ο 18χρονος έδωσε τη λύση, κερδίζοντας τον τίτλο του φίλου της χρονιάς.

Προσφέρθηκε να της δώσει το παντελόνι του και να φορέσει το σορτσάκι της μέχρι να τελειώσει το τεστ. Το tweet που έκανε με φωτογραφία του να φορά το κοντό σορτσάκι δεν άρηγσε να γίνει viral με πάνω από 137.000 retweets και 348.000 likes!

 

 

Πηγή: Distractify

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
O Ντόναλντ Τραμπ μιλά για τη «Χρυσή Εποχή της Μέσης Ανατολής» μετά την εκεχειρία, αλλά θα πληρώσει ακριβά τον πόλεμο που ξεκίνησε
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τα ξημερώματα την απόφαση για εκεχειρία χωρίς πομπώδεις θριαμβολογίες, αλλά δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι πρόκειται για νίκη των ΗΠΑ - «Θα βγουν πολλά λεφτά»
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δεν πάτησε το «κουμπί» κατά του Ιράν, ανέστειλε για δύο εβδομάδες τις επιθέσεις, δεκτό το σχέδιο του Πακιστάν για παράταση στο τελεσίγραφο
Ο Τραμπ «παγώνει» τους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν με τον όρο να ανοίξουν, άμεσα, τα Στενά του Ορμούζ - Τη συμφωνία εκεχειρίας αποδέχθηκε και ο Νετανιάχου - Την Παρασκευή στο Ισλαμαμπάντ αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ