Κόσμος

Ο Γουίλιαμ άφησε την Κέιτ με τα παιδιά και πάρταρε με καυτό μοντέλο! [pics]

Ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα παρακολουθούσαν λειτουργείο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ άφησε σπίτι με τα παιδιά τη γυναίκα του Κέιτ και πάρταρε με καυτό μοντέλο στο αριστοκρατικό θέρετρο του Verbier.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ προτίμησε να αποδράσει για σκι στην Ελβετία με φίλους, ανάμεσα στους οποίους και το μοντέλο Sophie Taylor, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας παραβρέθηκαν σε σημαντική λειτουργεία στο Αβαείο του Γουέστμινστερ. Από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απόλαυσε την παρέα του ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Guy Pelly και του 24χρονου καυτού μοντέλου Sophie Taylor.

Το νεαρό μοντέλο εργάζεται στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Farinet όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και οι φίλοι του διασκέδαζαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αργότερα έφαγαν όλοι μαζί στο εστιατόριο La Vache. Η εντυπωσιακή 24χρονη έχει εργαστεί στο παρελθόν για το πρακτορείο μοντέλων Chadwick και έχει ποζάρει τόπλες για τον φωτογράφο Glen Krohn στο Μπαλί όταν επισκέφθηκε το νησί τον περασμένο χρόνο.

“H Sophie είναι προσγειωμένη, έχει αυτοπεποίθηση και δεν είχε αναστολές να φωτογραφηθεί τόπλες. Ήταν υπέροχη στη φωτογράφηση και πολύ ευχάριστη. Είμαι βέβαιος ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απόλαυσε τη συντροφιά της”, δήλωσε ο φωτογράφος Glen Krohn για τη συνεργασία του με το νεαρό μοντέλο που βρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ο σύντροφός της Aaron Goodfellow είπε ότι ήταν παρών στη συνάντηση με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, χαρακτηρίζοντάς τον υπέροχο τύπο και πολύ προσγειωμένο. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε αφήσει τη γυναίκα του Κέιτ και τα δύο τους παιδιά σπίτι για την απόδραση του Σαββατοκύριακου και επέστρεψε στην Αγγλία το απόγευμα της Δευτέρας.

Εκτός από την γκρίνια μετά τις φωτογραφίες του με καυτό μοντέλο από την Κέιτ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα βρεθεί αντιμέτωπος και με αυστηρή κριτική για την απόφασή του να χάσει ένα τέτοιο σημαντικό γεγονός. Δεν είναι απίθανο να επιστρέψουν οι φήμες πως δεν ανταποκρίνεται στον βασιλικό ρόλο του και πως είναι αλλεργικός στη δουλειά!

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ «επιστρέφει» στην εκεχειρία μετά το μπαράζ επιθέσεων κατά της Χαμάς στη Γάζα – «Πάγωσε» η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας
Τα σχέδια εκεχειρίας που συμφωνήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ φαίνεται ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τιναχτούν στον αέρα
Πυκνοί καπνοί έπειτα από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Μουσείο του Λούβρου: Αυτά είναι τα κοσμήματα που εκλάπησαν μετά τη θεαματική ληστεία – Σώθηκε το «καταραμένο» διαμάντι
Η λεία, ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας, περιλαμβάνει οκτώ εξαιρετικά κοσμήματα που αφηγούνται την ιστορία των βασιλισσών και αυτοκρατειρών της Γαλλίας, τα οποία κλάπηκαν μέσα σε μόλις 7 λεπτά από τη Γκαλερί Απόλλων
Κολιέ και σκουλαρίκια με σμαράγδια από το σετ κοσμημάτων της Μαρίας-Λουίζας
Μουσείο του Λούβρου: Βίντεο από τη στιγμή που οι διαρρήκτες κλέβουν τα κοσμήματα στη Γκαλερί Απόλλων
Οι εικόνες δείχνουν έναν από τους διαρρήκτες τη στιγμή που κλέβει τα κοσμήματα στο Λούβρο - Η λίστα των κλεμμένων αντικειμένων αποκαλύφθηκε από το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού
Στιγμιότυπο από το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο Λούβρο, όταν ο ληστής κλέβει τα κοσμήματα