Κόσμος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απαγορεύει τα «σ’ αγαπώ» στα ερωτικά γράμματα

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε ότι αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στη Βόρεια Κορέα, ακόμα και ο έρωτας λογοκρίνεται. Ο Κιμ Γιονγ Ουν βάζει τέλος στα «σ’ αγαπώ» στα γράμματα και ο λόγος μοιάζει κάπως απίστευτος.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν – που έχει ήδη κηρύξει «πόλεμο» στα χοτ ντογκ και στα τζιν – αποφάσισε τώρα ότι τα ερωτικά γράμματα αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Στη Χαμχούνγκ, τη δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της χώρας, αξιωματούχοι της Σοσιαλιστικής Πατριωτικής Νεολαίας ενός εργοστασίου ανακάλυψαν ένα ερωτικό γράμμα κατά τη διάρκεια τυπικής επιθεώρησης. Το γράμμα περιείχε φράσεις όπως «σ’ αγαπώ» και «το μόνο που σκέφτομαι είσαι εσύ».

Το περιστατικό μετατράπηκε σε ιδεολογικό ζήτημα.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Daily NK, «οι αξιωματούχοι κατέκριναν τη φράση “σ’ αγαπώ” και το έκαναν τεράστιο θέμα». Το γράμμα καταδικάστηκε ως απόδειξη «σάπιου τρόπου ζωής, ποτισμένου με καπιταλιστικές αντιλήψεις για την αγάπη».

Ο νεαρός που το είχε γράψει στιγματίστηκε για το «σάπιο του πνεύμα» και αναγκάστηκε να αυτοκριθεί δημόσια μπροστά στους συναδέλφους του. «Συνήθως οι ερωτευμένοι λένε “μου αρέσεις”, αλλά χρησιμοποιούν πιο σπάνια το “σ’ αγαπώ”. Το μόνο που έκανε ήταν να γράψει όσα δεν μπορούσε να εκφράσει προφορικά, όμως οι αξιωματούχοι το μετέτρεψαν σε μείζον ζήτημα», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το άγνωστο DNA και η 3η αυτοψία γύρω από τη διπλή δολοφονία μάνας και γιου στο Αίγιο
Τα πρώτα αποτελέσματα από εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. έδειξαν ότι στο μαχαίρι δεν υπήρχαν δακτυλικά αποτυπώματα του 65χρονου, ενώ στο όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 26χρονος υπάρχει DNA τρίτου ατόμου
Το σπίτι της δολοφονίας στον Λόγγο Αιγίου
Η συγκλονιστική στιγμή που ηλικιωμένοι στη Βενεζουέλα κρατιούνται από τα χέρια για να προστατευτούν από τους ισχυρούς σεισμούς
Ο άνδρας προσπάθησε να προστατέψει την σύζυγό του που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ευτυχώς είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους
Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Η συγκλονιστική στιγμή που ηλικιωμένοι κρατιούνται από τα χέρια για να προστατευτούν από τα 7,5 Ρίχτερ