Κόσμος

Ο μπέμπης και η δίδυμη αδερφή της μαμάς του – Ξεκαρδιστικό video

Ο μικρός Φίλιξ γεννήθηκε στη Λιθουανία. Όταν ήταν 10 μηνών, ταξίδεψε με τους γονείς του στον Καναδά. Εκεί, γνώρισε την αδερφή της μαμάς του. Τη δίδυμη αδερφή της μαμάς του. Η αντίδρασή του καταγράφηκε σε ένα ξεκαρδιστικό video.

Ο Φίλιξ και οι γονείς του αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο Μόντρεαλ του Καναδά ώστε ο αξιολάτρευτος πιτσιρικάς να γνωρίσει τους συγγενείς της μητέρας του.

Μόνο που δεν μπορούσε να φανταστεί πως από το πουθενά θα εμφανιζόταν μια δεύτερη… μαμά.

Ο μικρός είναι στα χέρια μιας γυναίκας όταν η θεία του εμφανίζεται στο δωμάτιο. Μόλις τη βλέπει, χαμογελά. Αλλά στη συνέχεια δείχνει να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Και αρχίσει να την περιεργάζεται ενώ όλοι γύρω του γελούν με την αντίδρασή του.

Η συνέχεια, στο video…

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νετανιάχου: Το Ιράν θέλει να μας φέρει στο χείλος πυρηνικού πολέμου – «Ο θάνατος του Ιρανού δικτάτορα θα τερματίσει τη σύγκρουση»
«Έχουμε μισό αιώνα συγκρούσεων που εξαπλώνονται από αυτό το καθεστώς που τρομοκρατεί τους πάντες στη Μέση Ανατολή. Το Ιράν εξαπλώνει την τρομοκρατία και το σαμποτάζ παντού» λέει ι Ισραηλινός πρωθυπουργός
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 35