Κόσμος

Ο Ντέιβιντ Μπάουι θα κυκλοφορήσε ένα νέο άλμπουμ

O Βρετανός αστέρας της ροκ μουσικής Ντέιβιντ Μπάουι σχεδιάζει να εορτάσει τα 69α γενέθλιά του την 8η Ιανουαρίου με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, σύμφωνα με το λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Ο τίτλος του νέου του δίσκου θα είναι «Blackstar» όπως ακριβώς το πρώτο τραγούδι αυτού του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την 20ή Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times το άλμπουμ θα περιλαμβάνει επτά τραγούδια και θα έχει συνολική διάρκεια 45 λεπτών.

Η εφημερίδα προσέθεσε ότι στο άλμπουμ αυτό αναμειγνύονται η μουσική τζαζ με ήχους που παραπέμπουν σε γερμανικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 1970 όπως οι Can ή οι Kraftwerk.

Ωστόσο στον επίσημο λογαριασμό του Μπάουι οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται και υποστηρίζεται ότι «κυκλοφορούν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον ήχο και το περιεχόμενου του δίσκου».

Το προηγούμενο άλμπουμ του εμβληματικού καλλιτέχνη «The next day» είχε κυκλοφορήσει το 2013 έπειτα από 10 χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου που είχε υποστεί.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο από βομβαρδισμό πολυκατοικίας στη Γάζα μετά την εντολή εκκένωσης του Ισραήλ - Ο IDF κατέστρεψε σήραγγα της Χαμάς
Ο ισραηλινός στρατός έθεσε, νωρίτερα, σε εφαρμογή τον βομβαρδισμό στο κτίριο al-Ruya στην πόλη της Γάζας, για τον οποίο νωρίτερα είχε εκδώσει εντολή εκκένωσης προς τους κατοίκους
Οι Παλαιστίνιοι αντιδρούν, καθώς καπνός και φλόγες υψώνονται ενώ ένα πολυκατοικία καταρρέει μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή, στην πόλη της Γάζας
7