Κόσμος

Ο Πάπας Φραγκίσκος θα δώσει Ευαγγέλιο σε κρατούμενους στις φυλακές της Ρώμης

Ιταλοί σχολιαστές δεν αποκλείουν ο 88χρονος Ποντίφικας να κάνει και πάλι μία «έκπληξη» και να θελήσει να πλύνει τα πόδια φυλακισμένων στην παραδοσιακή τελετή του νιπτήρος

Στις φυλακές της Ρώμης, Ρετζίνα Τσέλι, θα μεταβεί ο Πάπας Φραγκίσκος τη Μεγάλη Πέμπτη (17.04.2025). Ο Ποντίφικας θα δωρίσει το Ευαγγέλιο σε κρατούμενους με τους οποίους θα συναντηθεί.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 88χρονος Πάπας Φραγκίσκος δεν αναμένεται να πάρει μέρος στην τελετή του νιπτήρος η οποία γίνεται τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ωστόσο, σχολιαστές υπογραμμίζουν ότι δεν αποκλείεται ο Ποντίφικας να κάνει και πάλι μία «έκπληξη», όπως συνέβη συχνά τις τελευταίες ημέρες.

Λαμβάνοντας υπόψη, μάλιστα, πως τα τελευταία χρόνια η τελετή του νιπτήρος γινόταν πάντα σε σωφρονιστικά καταστήματα, όπου ο Πάπας Φραγκίσκος θέλησε να πλύνει τα πόδια φυλακισμένων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: «Η στρατιωτική ηγεσία του Ιράν έχει τραπεί σε φυγή – Έρχονται επιθέσεις σε στρατηγικές και πυρηνικές υποδομές της Τεχεράνης»
Σοκ έχει προκαλέσει η εξόντωση του Υποστρατήγου Αλί Σαντμανί, 4 ημέρες αφού διορίστηκε νέος επικεφαλής στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ιράν
Ιράν - Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 29 λεπτά
28
Το Ισραήλ βομβαρδίζει τη δυτική Τεχεράνη – «Ο ηγέτης του Ιράν θα μπορούσε να έχει την ίδια μοίρα με τον Σαντάμ Χουσεΐν»
Αναλυτές σημειώνουν ότι τέτοιες δηλώσεις ανεβάζουν δραματικά το θερμόμετρο στη Μέση Ανατολή και ενδεχομένως προϊδεάζουν για σκληρότερη στάση του Ισραήλ στο άμεσο μέλλον
Ισραηλινή επίθεση σε αποθήκη πετρελαίου στην Τεχεράνη 6