Κόσμος

Ο Πούτιν θα φάει… Turkey για των Ευχαριστιών!

Οι σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας βρίσκονται στο κόκκινο και οι χρήστες του διαδικτύου έδωσαν για μια ακόμα φορά τη... χαριστική βολή. Σχολίασαν τη διπλωματική κρίση με χιούμορ και "έριξαν" το ίντερνετ με καυστικά memes.

Από τη στιγμή που στις ΗΠΑ γιορτάζεται η Ημέρα των Ευχαριστιών, οι χρήστες των social media αποφάσισαν να παίξουν με το όνομα της Τουρκίας που με μικρο΄”t” στα αγγλικά μεταφράζεται ως γαλοπούλα. Ένα από τα memes δείχνει τον Πούτιν να λέει πως έχει “Turkey” για δείπνο.

Σε άλλο φαίνεται να συνομιλεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμ που τον ρωτά τι φαγητό έχει για την Ημέρα των Ευχαριστιών και του απαντά “Turkey”.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Τα περσινά κέρδη των κροίσων της G20 αρκούν για να τερματιστεί η φτώχεια σε όλο τον πλανήτη» υποστηρίζει η Oxfam
Η G20 αποτελείται από 19 κράτη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αφρικανική Ένωση, αντιπροσωπεύει το 85% του παγκόσμιου ΑΕΠ και τα δυο τρίτα του πληθυσμού του πλανήτη
Γυναίκα μοιράζει φαγητό