Σε τέσσερα χρόνια και δύο μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε ο Puff Daddy ή αλλιώς Sean «Diddy» Combs τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (03.10.2025) ώρα Ελλάδας, για μεταφορά ατόμων για συμμετοχή σε πορνεία, ενώ του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 500.000 δολαρίων.
Ο Puff Daddy καταδικάστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης, τρεις μήνες μετά την καταδίκη του για τις δύο κατηγορίες που αφορούσαν την πορνεία. Αθωώθηκε από τις πιο σοβαρές κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση και συνωμοσία για εκβιασμό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Οι εισαγγελείς ζήτησαν από τον δικαστή, Arun Subramanian, που προεδρεύει της υπόθεσης, να καταδικάσει τον Sean «Diddy» Combs ή αλλιώς Puff Daddy σε 11 χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση. Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι δεν πρέπει να του επιβληθεί ποινή μεγαλύτερη των 14 μηνών, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που έχει ήδη εκτίσει από τη σύλληψή του τον Σεπτέμβριο του 2024.
Σύμφωνα με το CBS, το αίτημα του Combs για αθώωση ή νέα δίκη απορρίφθηκε, ενώ παραμένει υπό κράτηση εν αναμονή της έκδοσης της ποινής του.
BREAKING: Sean “Diddy” Combs sentenced to 4 years, 2 months in prison pic.twitter.com/U342AMUqEY
— Fox News (@FoxNews) October 3, 2025ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Αηδιαστικές, ντροπιαστικές και αρρωστημένες οι πράξεις μου»
Λίγο πριν την ανακοίνωση της ποινής του, ο Sean «Diddy» Combs απευθύνθηκε στο δικαστήριο λέγοντας ότι «ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα» που έπρεπε να κάνει από τη στιγμή της σύλληψής του ήταν «το να πρέπει να σιωπά» και να μην μπορεί να «εκφράσει πόσο λυπάται για τις πράξεις του».
Ο Combs τόνισε ότι θέλει να «ζητήσει προσωπικά συγγνώμη» από την πρώην σύντροφό του, Cassie Ventura – τώρα πλέον Cassie Ventura Fine – για «οποιαδήποτε βλάβη της προκάλεσε συναισθηματικά ή σωματικά». «Δεν είναι κάτι που παίρνω ελαφρά», πρόσθεσε.
Ο «βασιλιάς» του χιπ-χοπ ζήτησε, επίσης, συγγνώμη από την «Jane», μία πρώην σύντροφό του, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο με ψευδώνυμο.