Κόσμος

Ο Στίβι Γουόντερ θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο δημοφιλής τραγουδιστής Στίβι Γουόντερ. Έκανε, μάλιστα, γνωστό ότι θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού το προσεχές διάστημα.

Σε μεταμόσχευση νεφρού θα υποβληθεί μέσα στη χρονιά ο τραγουδιστής Στίβι Γουόντερ προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα υγείας. Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος όπως μετέδωσε το BBC.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το πρόβλημα της υγείας του στους θαυμαστές το που συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν στο British Summer Time Hyde Park στο Λονδίνο.

Τους είπε ότι βρήκε κάποιον συμβατό δότη και ότι θα παρουσιάσει τρία ακόμη σόου πριν από το προγραμματισμένο χειρουργείο τον Σεπτέμβριο.

Εκείνοι υποδέχτηκαν την είδηση με επευφημίες και χειροκροτήματα την ώρα που ο 69χρονος καλλιτέχνης εγκατέλειπε τη σκηνή.

Μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία του τραγουδιού του Superstition όταν είπε στο πλήθος ότι ήθελε να αποτρέψει την διασπορά “φημών” σχετικά με την υγεία του. «Είμαι καλά, είμαι καλά, έχω δότη και είναι καλό. Θέλω να το γνωρίζετε. Ήρθα εδώ για να σας δώσω την αγάπη μου και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας. Σας αγαπώ και ο Θεός να σας έχει καλά».

Το βρετανικό ΕΣΥ λέει ότι ο συχνότερος λόγος που κάποιος χρειάζεται μεταμόσχευση νεφρού είναι η χρόνια νεφρική νόσος σε τελικό στάδιο ή η νεφρική ανεπάρκεια.

Είναι δυνατό κάποιος να γίνει δωρητής νεφρού μόνο όσο είναι εν ζωή καθώς οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν και με ένα νεφρό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS