Κόσμος

Ο στρατός του Ισραήλ έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα 4 στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη Γάζα

Οι απώλειες για τον στρατό του Ισραήλ συνεχίζονται την ώρα που ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας μπαίνει στον έβδομο μήνα.

Ο ισραηλινός στρατός δημοσιοποίησε σήμερα τα ονόματα 4 στρατιωτών του που σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας, με τους οποίους ανέρχονται σε 604 οι απώλειες Ισραηλινών στρατιωτών στις μάχες που διεξάγονται εκεί.

Οι τέσσερις καταδρομείς έχασαν τη ζωή τους χθες, Σάββατο, στη νότια Γάζα, αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του, έπειτα από εβδομάδες σχετικά χαμηλών απωλειών στις τάξεις του.

Χθες η Χαμάς ανακοίνωσε ότι μαχητές της είχαν στήσει ενέδρα κατά ισραηλινών δυνάμεων στην πόλη Χαν Γιουνίς στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπέντζαμιν Νετανιάχου: «Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ είναι η νέα μαριονέτα των Φρουρών της Επανάστασης»
«Εξοντώσαμε τον παλιό τύραννο, και ο νέος τύραννος, η μαριονέτα των Φρουρών της Επανάστασης, δεν μπορεί να εμφανιστεί δημόσια», είπε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Ο IDF επιβεβαιώνει ότι στόχευσε και εξουδετέρωσε μέλη της ιρανικής Basij σε επιθέσεις στην Τεχεράνη – Δείτε βίντεο
Τα ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι σκοτώθηκαν αρκετά μέλη των εσωτερικών δυνάμεων ασφαλείας του Ιράν και της Basij που ήταν σταθμευμένα στα σημεία ελέγχου
IDF