Κόσμος

Ο τραγουδιστής έγινε… πρόεδρος!

Ήταν τραγουδιστής. Όμως αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την προεδρεία της χώρας του πιστεύοντας πως μπορεί να αλλάξει την χώρα. Και τελικά κέρδισε με ποσοστό 67,57%.
Ο πρώην τραγουδιστής Μισέλ Μαρτελί, ήταν ο μεγάλος νικητής των προεδρικών εκλογών στην Αϊτή, με ποσοστό 67,57%, των ψήφων, έναντι του 31,74%, που κατάφερε να συγκεντρώσει ο αντίπαλός του Μίρλαντε Μανίγκα, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα της πρώτης καταμέτρησης, που ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.
 
Το Προσωρινό Συμβούλιο Εκλογών της Αϊτής, ανακοίνωσε τα αρχικά αποτελέσματα από τις προεδρικές εκλογές της 20ης Μαρτίου. Αυτά τα αποτελέσματα μπορούν να επανελεγχτούν εφόσον υποβληθεί ένσταση και αφού περάσουν μία διαδικασία επανεξέτασης από την Επιτροπή, θα ανακηρυχθεί το οριστικό αποτέλεσμα των εκλογών, μέσα στον Απρίλιο.

 

 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Μινεάπολη από πράκτορα ICE - Τραυματίστηκε στο πόδι μετανάστης από τη Βενεζουέλα
Στο νοσοκομείο ο τραυματίας αλλά και ο πράκτορας καθώς δέχθηκε επίθεση από κατοίκους της περιοχής - «Το έκανε από άμυνα», υποστηρίζει το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
Επεισόδια