Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ο Τραμπ απειλεί με ξυλοδαρμό τον Τζο Μπάιντεν

Τραμπ Κίνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε σε πρόσφατη τοποθέτηση του πρώην Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν και δυνητικό ανταγωνιστή του για τις εκλογές του 2020.

Ο Τζο Μπάιντεν είχε αναφέρει ότι θα πλάκωνε τον Ντόναλντ Τραμπ αν ήταν μαζί στο σχολείο. Και φυσικά αυτό δεν ήταν κάτι που θα άφηνε να πέσει κάτω ο Αμερικανός πρόεδρος.

“Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να ενεργήσει σαν σκληρός άντρας. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος. Όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Και πάλι όμως με απειλεί για δεύτερη φορά με φυσική επίθεση. Δεν με ξέρει αλλά θα έπεφτε γρήγορα και σκληρά κλαίγοντας. Μην απειλείς ανθρώπους Τζο!” ήταν η απάντηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Η επίμαχη δήλωση του Μπάιντεν για Τραμπ

Η δήλωσή του ήρθε σε απάντηση ενός σχολίου που έκανε ο Τζο Μπάιντεν πως θα τον τσάκιζε στο ξύλο αν ήταν συμμαθητές στο σχολείο με αφορμή τα όσα λέει για τις γυναίκες.

«Με είχαν ρωτήσει εάν θα ήθελα να εμπλακώ σε διάλογο με αυτόν τον κύριο και απάντησα όχι. Είχα πει ότι εάν ήμασταν στο σχολείο θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαγα στο ξύλο», δήλωσε ο τέως αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι.

Πηγή: CNN

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις