Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Τραμπ «υποσχέθηκε» εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε 3-4 εβδομάδες

Ο Τραμπ «υποσχέθηκε» εμβόλιο κατά του κορονοϊού σε 3-4 εβδομάδες

Στα μέσα Οκτωβρίου, δηλαδή σε έναν μήνα και λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όχι, δεν το είπαν επιστήμονες ούτε φαρμακευτικές. Το είπε ο Ντόναλντ Τραμπ που μάλλον ξέρει καλύτερα απ’ όλους!

Ένα εμβόλιο κατά του κορονοϊού μπορεί να είναι 3 ή 4 εβδομάδες μακριά είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε εκδήλωση του ABC News, με παρουσιαστή τον Τζορτζ Στεφανόπουλος, στη Φιλαδέλφεια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ υποβάθμισε, ξανά, τις προβλέψεις τόσο Αμερικανών αξιωματούχων της Υγείας αλλά και της φαρμακευτικής εταιρίας Pfizer Inc..

Click4more Γάμος… “φονιάς”: Συνδέεται με επτά θανάτους από κορονοϊό

Αφού επέμεινε ότι το εμβόλιο είναι πολύ πολύ κοντά, ο Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού από την κυβέρνησή του, δηλώνοντας ότι το εμβόλιο θα διανεμηθεί, σύντομα.

«Είμαστε πολύ κοντά για να έχουμε ένα εμβόλιο. Αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια, για την προηγούμενη κυβέρνηση θα απαιτούνταν ίσως χρόνια για την ύπαρξη ενός εμβολίου, εξαιτίας της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φαρμάκων (FDA) και όλων των εγκρίσεων. Βρισκόμαστε μεταξύ εβδομάδων για να το έχουμε. Ξέρετε, μπορεί να είναι τρεις ή τέσσερις εβδομάδες», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις