Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Τζάστιν Τριντό τρολάρει άγρια τον Bernie Sanders

Ο Τζάστιν Τριντό τρολάρει άγρια τον Bernie Sanders

Στη λίστα όσων… τρόλαραν ανελέητα (ανάμεσά τους ακόμη και η Μπέτυ Μίντλερ) τον Bernie Sanders για το ντύσιμο, τα γάντια του και την γενικότερη παρουσία του στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν προστέθηκε και ο πρωθυπουργός του Καναδά, Τζάστιν Τριντό.

Τι έκανε; Πήρε το meme που φτιάχτηκε με τον Bernie Sanders, με τον γερουσιαστή από το Βερμόντ να κάθεται με τα γάντια του, τη μάσκα του και τα χέρια του σταυρωμένα και την ανέβασε στο twitter. Υποτίθεται πως ο λόγος που το έκανε αυτό ο Τζάστιν Τριντό ήταν για να πείσει τους Καναδούς να μην κάνουν ταξίδια εν μέσω της πανδημίας που προκαλεί ο κορονοϊός.

Η φωτογραφία αυτή του Bernie Sanders, την οποία τράβηξε φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου, ο Μπρένταν Σμιαλόουσκι, έχει ήδη γίνει viral με τον γερουσιαστή από το Βερμόντ να εμφανίζεται σε διάφορες… στιγμές!

Ο Bernie Sanders καθισμένος στον σιδερένιο θρόνο του Game of Thrones,  στη Γιάλτα, πλάι στους Ρούζβελτ, Τσόρτσιλ και Στάλιν το 1945, στους… Απαράδεκτους ή στα Χρυσά Κορίτσια.

Click4more Bernie Sanders: Πανηγύρι με τα τεράστια μάλλινα γάντια που φορούσε στην ορκωμοσία

Κάτω από το φωτομοντάζ, ο Τζάστιν Τριντό αναφέρεται στην απρόσμενη «επίσκεψη» του 79χρονου Bernie Sanders για να επισημάνει «δεν είναι ώρα για ταξίδια. Μείνετε σπίτι».

«Με αυτό, εννοώ στο δικό σας σπίτι», συμπληρώνει ο πρωθυπουργός του Καναδά.

Ο Τριντό επέμεινε την Παρασκευή ότι είναι ανάγκη να αποφεύγονται τα ταξίδια στο εξωτερικό που δεν είναι απόλυτα απαραίτητο να γίνουν, για να περιοριστεί η εξάπλωση του SARS-CoV-2. Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιβάλλεται, με έξοδα των ταξιδιωτών, υποχρεωτική καραντίνα σε ξενοδοχεία με την άφιξή τους στον Καναδά.

Ο Τζάστιν Τριντό υπενθύμισε στο χιουμοριστικό tweet του ότι είχε ήδη υπάρξει ένας «εισβολέας» σε μια από τις συνεντεύξεις Τύπου που παραχωρεί: ο μικρότερος γιος του, έξι ετών, το κεφαλάκι του οποίου εμφανίστηκε για λίγο σ’ ένα από τα παράθυρα της πόρτας της επίσημης πρωθυπουργικής κατοικίας πριν από περίπου έναν μήνα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις