Κόσμος

Ο Χάρι και η Μέγκαν «θα προσκληθούν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου»

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα προσκληθούν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου τον επόμενο χρόνο, παρά το νέο τους… αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ στο Netflix.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα δοθεί πρόσκληση στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ για τις 6 Μαΐου του επόμενου έτους για την στέψη του Βασιλιά Καρόλου, ακόμη και μετά την πρόσφατη επίθεση του ζευγαριού στο Παλάτι.

Το ζευγάρι δεν έχει λάβει ακόμη πρόσκληση, αλλά μια πηγή κοντά στην οικογένεια λέει ότι ο βασιλιάς «αγαπά και τους δύο γιους του» και ελπίζει ότι η οικογένεια θα τον ενώσει, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Τόσο το Μπάκιγχαμ όσο και το Παλάτι του Κένσινγκτον έχουν μείνει σιωπηλοί για τη σειρά και τις κατηγορίες που διατύπωσε το ζευγάρι στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Ιαπωνία προετοιμάζεται για νέους σεισμούς – Το «προφητικό» manga και οι εκκλήσεις των αρχών στους πολίτες να μην πιστεύουν σε κόμικ
Ένα manga του 1999 «προβλέπει» ισχυρό μεγα - σεισμό τον Ιούλιο, προκαλώντας ανησυχία τόσο στην Ιαπωνία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, που αποφεύγει να επισκεφτεί για διακοπές τη χώρα
Σεισμός στην Ιαπωνία
Κραυγή αγωνίας για αγνοούμενες ανήλικες κατασκηνώτριες από τις πλημμύρες στο Τέξας - «Βγαίναμε κολυμπώντας από τα παράθυρα»
Το προσωπικό έκτακτης ανάγκης είχε διασώσει ή απομακρύνει 237 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 167, ανάμεσά τους και δεκάδες παιδιά - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των ανήλικων κατασκηνωτών
Ένα drone δείχνει οχήματα βυθισμένα στα νερά μετά από καταρρακτώδεις βροχές που προκάλεσαν ξαφνικές πλημμύρες κατά μήκος του ποταμού Guadalupe