Κόσμος

Οι Megadeath έπαιξαν την Μασσαλιώτιδα στο κατάμεστο Wembley

Συγκλόνισαν οι Megadeath το θρυλικό συγκρότημα της Heavy Metal μουσικής όταν στην συναυλία τους στο Wembley το βράδυ του Σαββάτου έπαιξαν την Μασσαλιώτιδα.

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν έτσι να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης από τζιχαντιστές στο Παρίσι. Το Wembley σείστηκε από τα χειροκρητήματα όσων βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη συναυλία.  

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η κραυγή δημοσιογράφου στη Γάζα που είδε την οικογένειά του να πεθαίνει μπροστά του - «Ο κόσμος μάς αντιμετωπίζει με αδιαφορία»
Ο Al-Dahdouh έχασε τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και το εγγόνι του σε αεροπορικές επιδρομές - Καταγγέλει γενοκτονία και ασκεί κριτική στην κάλυψη των διεθνών ΜΜΕ για τον πόλεμο στη Γάζα
Ο δημοσιογράφος Wael Al-Dahdouh