Κόσμος

Οι τελευταίες στιγμές και το τραγικό λάθος! Πέθανε στο bungee jumping [vid]

Συγκλονίζουν τα πλάνα από τις τελευταίες στιγμές στη ζωή του 36χρονου Fábio Ezequiel de Moraes.

Τα τραγικά πλάνα δείχνουν τον 36χρονο Βραζιλιάνο τη στιγμή που ετοιμάζεται να κάνει bungee jumping από γέφυρα σε ύψος 40 μέτρων. Το σκοινί όμως ήταν πάρα πολύ μακρύ και έτσι δεν σταμάτησε στο σημείο που είχε βάλει στόχο.

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στο Σάο Πάολο, στη Βραζιλία, κόβεται λίγο πριν από το τραγικό τέλος. Η γυναίκα του 36χρονου και ο γιος τους ήταν μαζί του και τον είδαν να πεθαίνει μπροστά στα μάτια τους. Φέρεται μάλιστα το μικρό παιδί να ετοιμαζόταν να πηδήξει με τον πατέρα του.

Πηγή: Theladbible

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σταϊνμάιερ: Στην Ευρώπη μαίνεται πραγματικός πόλεμος – Μακρόν: Η ελευθερία ποτέ δεν απειλήθηκε τόσο πολύ μετά το 1945
Ο Γερμανός πρόεδρος κατηγόρησε την Ρωσία ότι «κατέστρεψε ολόκληρη την αρχιτεκτονική ασφαλείας στην Ευρώπη» με την επίθεσή της εναντίον της Ουκρανίας
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS