Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι θαυμαστές του Χάρι Στάιλς δεν είναι… καθόλου χαρούμενοι με το είδωλό τους

Οι θαυμαστές του Χάρι Στάιλς δεν είναι… καθόλου χαρούμενοι με το είδωλό τους

Η απόφαση του Χάρι Στάιλς να τραγουδήσει στο Super Bowl 2020 κάθε άλλο παρά… χαρούμενους έχει κάνει τους θαυμαστές του.

Τόσο που του ζητούν να μην εμφανιστεί στο Super Bowl 2020 και να εκφράζει έτσι έμπρακτα στον Κόλιν Κάπερνικ, σούπερ σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL).

Ο Καπέρνικ στοχοποιήθηκε από πολλούς (μεταξύ των οποίων και από τον Ντόναλντ Τραμπ) για την κίνησή του να μη σταθεί προσοχή αλλά να γονατίσει κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό στην αστυνομική βία και τις δολοφονίες μαύρων στις ΗΠΑ. Όλα είχαν γίνει το 2016 σε ένα φιλικό της ομάδας του.

Εξαιτίας της στάσης του αυτής (την οποία πολλοί ακολούθησαν) ο Καπέρνικ που το 2016 ήταν ένας από τους καλύτερους quarterback του NFL και σούπερσταρ των Σαν Φρανσίσκο 49ers, «εξορίστηκε» από τη Λίγκα κι έμεινε άνεργος.

Από τότε δημιουργήθηκε ένα κύμα συμπαράστασης υπέρ του Καπέρνικ. Καλλιτέχνες όπως οι Rihanna και Cardi B απέρριψαν προτάσεις να τραγουδήσουν στο ημίχρονο του Super Bowl εκφράζοντας τη στήριξή τους στον άλλοτε αστέρα του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

View this post on Instagram

My Brother! United as One! @e_reid35

A post shared by colin kaepernick (@kaepernick7) on

Σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον Κάπερνικ οι θαυμαστές του Χάρι Στάιλς, πρώην μέλους των One Direction, με το hastag HarryBackOut (Χάρι αποχώρησε) διαμαρτύρονται για την απόφαση του τραγουδιστή να εμφανιστεί στο πάρτι στο Μαϊάμι Pepsi Zero Sugar Super Bowl.

Οι θαυμαστές ελπίζουν ο Χάρι Στάιλς να λάβει υπόψη τις διαμαρτυρίες τους, με δεδομένη τη στήριξη που έχει εκφράσει στο κίνημα Black Lives Matter εναντίον της βίας και του συστημικού ρατσισμού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις