Κόσμος

Οι Χούθι χτύπησαν εμπορικό πλοίο και έχει πάρει κλίση

Άλλο ένα εμπορικό πλοίο δέχθηκε επίθεση με πυραύλους ανοικτά της Υεμένης, όπου οι αντάρτες Χούθι πληθαίνουν τις επιθέσεις εναντίον της εμπορικής ναυτιλίας,.

Σύμφωνα με την βρετανική εταιρεία ναυτιλιακής ασφάλειας Ambrey,  το πλοίο έγινε στόχος τριών πυραύλων καθώς έπλεε σε απόσταση 54 ναυτικών μιλίων νοτιοδυτικά του λιμανιού Χοντέιντα της Υεμένης και εξέπεμψε σήμα κινδύνου διευκρινίζοντας ότι το αμπάρι έχει υποστεί ζημιές και έχει αρχίσει να βάζει νερά.

Σύμφωνα με το σήμα, το πλοίο έχει πάρει κλίση, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ambrey.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Νεκρός ο γραμματέας και ανιψιός του ηγέτη της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση από τη Χεζμπολάχ που να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει την είδηση θανάτου του Αλί Γιουσούφ Χαρσί, στενού συνεργάτη και ανιψιού του Ναΐμ Κασέμ
Λίβανος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
7